Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

RAVING MANIACS (2005)

H Conniption Films στοιχημάτισε 10,000 δολάρια . Η Brain Damage Films πακετάρισε κατάλληλα , και εσύ ψήθηκες να δεις για άλλη μια φορά . Ο τίτλος ηταν αρχικά RAVE TO THE GRAVE , αλλά τον άλλαξαν για να αποφεχθεί το μπέρδεμα με το RETURN OF THE LIVING DEAD 5: RAVE TO THE GRAVE .
Στον δρόμο το λένε HDT . Αυτοί που ξέρουν το λένε Los cuervos Del Diablo , ή κάποια άλλη τέτοια μεξικάνικη grindhouse π@παριά .
Είναι η νέα τρέλα της νεολαίας στα ξέφρενα ρέηβ πάρτυς !
Ο JT και η Tuesday , ετοιμάζονται για το τέλειο πάρτυ (μεταξύ άλλων άσχετων που ανυπομονούν για την μεγάλη βραδιά) . Eίναι halloween και οι απανταχού βλαμμένοι βρίσκουν ευκαιρία να κουνήσουν τον κώλο τους στους ρυθμούς του DJ Doom ! Η διασκέδαση φυσικά δεν θα αργήσει να πάει στον διάολο , αφού η ξέφρενη νεολαία θα δοκιμάσει το νέο φωσφορίζον ναρκωτικό για να σπάσει τον τσαμπουκά στο σύστημα ...
Ο Patrick Cohen είναι ο εκκεντρικός Jessie Dorfner , ο υπεύθυνος του κλάμπ , πάρτυ άνιμαλ και ο τύπος που προμηθεύει το φεσο-χημικό στην νεολαία ... Ο Cohen ξεκίνησε το 2004 με το FEEDING THE MASSES (φεσο-ζόμπι , μη τρελένεσαι) . Έχει κάνει και τον μπάρμαν σε ένα επεισόδιο του CHUCK (2012) ...
Ο William DeCoff , είναι ο Benny , ο μπράβος που απαγγέλει Νίτσε . Κλειδώνει τις πόρτες του κλάμπ για να περιορίσει την επιδημία . Τελικά έχει άδοξο τέλος . O DeCoff είναι πρώην επαγγελματίας παλαιστής (1982-1987) , σωματοφύλακας , αστυνομικός , και έχει πάρει μέρος σε αρκετούς Tough Man διαγωνισμούς . Ώσπου έπαθε το έφραγμα και ηρέμησε (και μάλλον το 'ριξε στο διάβασμα) ... Έχει παίξει και στο SPLATTER DISCO (2007) .
Οι δοκιμαστές του φωσφοριζέ re-animator υγρού , είτε θα πεθάνουν θεατρικά , είτε θα μεταλλαχτούν σε αιμοδιψείς μανιακούς-ζόμπι (για να τελειώνουμε με τις γενικές ταμπέλες) και θα κυνηγούν ο ένας τον άλλο μέσα στον περιορισμένο χώρο του κλάμπ οπού λαμβάνει χώρα το χαρμόσυνο συμβάν ... Το κλού της βραδιάς είναι πώς οι μολυσμένοι έχουν μέσα τους και αυγά (εξωγήινοι) ;!
Το γαμάτο στον όλο χαβαλέ , είναι πως οι ρέηβερς είναι ντυμένοι γκοθάδες . Οπότε το αισθητικό χτύπημα είναι πολύ μεγαλύτερο από το γκροτέσκο άγχος της όλης "με-κυνηγάνε-οι-τρελοί-κανίβαλοι" ατμοσφαιράς ! Πέρα από αυτό , η ταινία είναι 80 λεπτά , και ο πανικός ξεκινάει κάπου στο 55' ...
Πόσο τρομαχτικός μπορεί να είναι κάποιος πασαλειμένος με ζελεδάκι στα μούτρα ;
------------------------------------------------------------
-Βραβείο Κούλ Λούπας , πάει :
Kάποια στιγμή ακούμε εισαγωγή σε ένα κομμάτι , το εισαγωγικό λογίδριο του Dolf Lundgren απ'το THE PUNISHER (1989) - το οποίο το είχαν χρησιμοποιήσει και οι Sodom για εισαγωγή στο An Eye For An Eye (πρώτο κομμάτι από το BETTER OFF DEAD) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.