Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

STEP UP 3 (2010)

"Είμαι πιο πολύ ο εαυτός μου όταν χορεύω .."
Τελειώσαμε με την σχολή Καλών Τεχνών του Μέριλαντ , βγήκαμε στους δρόμους και φάγαμε την βροχή του αιώνα , και τελικά φύγαμε μια και καλή από την Βαλτιμόρη !
Στην τρίτη ταινία της σειράς , βρισκόμαστε κάπου στην Νέα Υόρκη . Ο Moose , πρωτοετής του πανεπιστημίου , ενώνει τις χορευτικές του δυνάμεις μαζί με κάτι αλάνια χορευτές του δρόμου , και προσπαθεί για πολλοστή φορά να σπάσει τον τσαμπουκά του συστήματος χορεύοντας δίχως αύριο σε άλλον ένα διαγωνισμό χορού , τον World Jam ...
Ο Adam G. Sevani είναι ο Moose , ο μπουκλωτός τρίτος χαρακτήρας από την δεύτερη ταινία . Εδώ είναι δεύτερος . Σπουδάζει μηχανικός , αλλά το χοροπηδητό τον ελευθερώνει , όπως και όλους τους άλλους μέσα στη ταινία . Επειδή όλοι χορεύουν στη Νέα Υόρκη , ο Moose κάνει θεαματική είσοδο με χορομαχία με έναν τύπο που λέγεται Kid Darkness , προκαλόντας σαματά στο πάρκο , και την επέμβαση της αστυνομίας . Στον πανικό , γνωρίζεται με τον Luke , το ομορφόπαιδο που γράφει ένα ντοκιμαντέρ για την σημασία του χορού με τίτλο "Γεννημένος Από Κασετόφωνο" . Μπαίνει στην ομάδα χορού του Luke , και το διάβασμα πάει περίπατο ...
Ο Rick Malambri ( UNIVERSAL SOLDIERS - ναι , αυτό της Asylum , SURROGATES ) είναι ο Luke , ο αρχετυπικός ήρωας με το στραβό καπελάκι της τρίτης ταινίας . Αρχι-χορευταράς και αληθινός , γιατί μάτωσε γόνατα χορεύοντας στο δρόμο . Εδώ ο ήρωας δεν είναι τόσο χύμα . Είναι πιο Enrique Inglesias φάση . Zει σε δικό του όροφο στούντιο , κληρονομιά από τους χορευτές γονείς του , με είσοδο από το ασανσέρ που λέγεται η "Κρύπτη" . Οι γονείς του είναι νεκροί , χαρακτηριστικό οικογενειακό δράμα του κάθε ήρωα από την πρώτη κιόλας ταινία . Στον χώρο αράζουν και προπονούνται και άλλοι χορευτές από όλο τον κόσμο (o τύπος απ'την Ουγκάντα άρχισε να χορεύει όταν επιτέθηκαν στο χωριό του) . Η ομάδα λέγεται "Πειρατές" . Η κρύπτη έχει δωμάτιο με ζευγάρια από παπούτσια , δωμάτιο με γκουρού γραφίστα που φτιάχνει τα ηλεκτρονικά ταμπλώ της ομάδας , και πάει λέγοντας ... Με τον διαγωνισμό ελπίζουν να κερδίσουν τα 100 χιλιάρικα του πρώτου βραβείου και να σώσουν το κτήριο που βρίσκεται η "Κρύπτη" , από πλειστηριασμό ... Πέρα από χορευταράς , είναι και κινηματογραφιστής .
Η Sharni Vinson ( BAIT ) είναι η Natalie . Η ρέμπελη μουν@ρα της τρίτης ταινίας . Και αυτή ξημερωβραδιάζεται στα κλάμπς του λαού με τους ξεβράκωτους , ο χορός είναι η ζωή μου , κτλ ... Αναμενόμενο ρομάντζο με τον Luke . Μετά το τέλος του διαγωνισμού , έχει πάρει την απόφαση να πάρει το τρένο για την Καλιφόρνια , και ζητάει από τον Luke να πάει μαζί της ... Σιγά μη δε πήγαινε !
Η Alyson Stoner είναι η Camille . Η καλύτερη φίλη του Moose . Μεγάλωσαν μαζί και πάνε στο ίδιο πανεπιστήμιο . Υπάρχει ανέκφραστος έρωτας κάπου εδώ , που δημιουργεί αμηχανία τώρα που οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο . Νιώθει πως δεν χωράει πια στην νέα του χορευτική ζωή ...
Ένας από τους χορευτές της Madonna στο τούρ του 2004 , ο Daniel "Cloud" Campos είναι ο Kid Darkness , o χορευταράς της αντίπαλης ομάδας . Φοράει αυτές τις εμετικές βράκες που φοράνε οι γκόμενες .
Ο Joe Slaughter είναι ο Julien , ο κακός με τα λεφτά . Είναι ο αρχηγός των Σαμουράι . Θέλει να κερδίσει η ομάδα του τα λεφτά , αλλά είναι ήδη πλούσιος . Θέλει απλά να δει τον Luke να χάνει . Ήταν ο καλύτερος φίλος του , και μέλος των Πειρατών , αλλά το πάθος του με τον τζόγο , προκάλεσε ανεπανόρθωτη ρήξη . Έστεισε αγώνα χορού για να πληρώσει κάτι χρέη ... ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ : Είναι ο αδελφός της Natalie !!!!!
--------------------------------------------------------
ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ 2 : Για να νικήσουν οι Πειρατές , συνεργάζονται με την ομάδα χορού από την προηγούμενη ταινία ! 
--------------------------------------------------------
Πέρα από το μια απ'τα ίδια σε κάθε επίπεδο , σε αυτή τη ταινία οι χορευτές της ομάδας κάνουν παρκούρ σε ταράτσες για να είναι σε φόρμα .
Οι τύποι που κάνουν τα ρομπότ ειναι τουλάχιστον τρομαχτικοί .
Την χορογραφία Tron που έχει στο τέλος κάνει το τρίτο μέρος το καλύτερο μέχρι στιγμής .
Από δουλειά παιδιά βέβαια , τίποτε ε ;
Χορός και άγιος ο θεός ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.