Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ALIEN DAWN (2012)


Ημέρα 1 .
Έρχονται τα γιγαντιαία τρίποδα και αρχίζει ο διαπλανητικός πανικός . Ο Ομπάμα βγάζει ανακοίνωση παγκόσμιας κατάστασης εκτάκτου ανάγκης . Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι δύσκολο , αφού αυτός ο πλανήτης είναι τίγκα στα βίντεο καταστροφής , οχλαγωγίας , εκρήξεων , θανάτου , πολέμου και γενικότερα κάθε είδους ευχάριστης ατμόσφαιρας , που με μερικές αλλαγές στους υπότιτλους του θεάματος , μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως αποκλειστική κάλυψη μιας "εξωγήινης εισβολής" .
Ημέρα 2 .
Τα τρίποδα συνεχίζουν το έργο τους με την απαραίτητη υπεροπλία που πρέπει να κατέχει κάθε πολιτισμός που έχει καταφέρει να κατακτήσει τα άστρα - δηλαδή ψηφιακή στρακα-στρούκα να γεμίζει την οθόνη και ηχητικό εφέ απευθείας από δεκαετία '50 - ενώ τα όπλα έχουν μεταμορφώσει την κοινωνική ειρήνη μεταξύ των ιθαγενών . Ο καθένας για τον εαυτό του και ότι προλάβει ν'αρπάξει στο μεγάλο πλιάτσικο . Ο κύριος Ρουσσώ δεν είχε στο μυαλό του εξωγήινη εισβολή όταν έγραφε το κοινωνικό συμβόλαιο ...
Ημέρα 3 .
Ο Λευκός Οίκος έχει γίνει συντρήμια και ο Πρόεδρος είναι νεκρός . Η τρεχάλα στους άδειους δρόμους συνεχίζεται , ενώ τα τρίποδα έχουν αρχίσει να μαζεύουν περαστικούς .
Ημέρα 4 .
Δηλητηριώδης πυκνός μαύρος καπνός καλύπτει την πόλη ...
Οι χαρακτήρες συνεχίζουν το τρέξιμο και την κλάψα , μέχρι που την δέκατη ημέρα ξεκινάει η "επανάσταση" ...
Οι Εξωγήινοι :
Πέρα από τα πετυχημένα τρίποδα που μοιράζουν θάνατο από ψηλά , τους εξωγήινους χειριστές δεν τους βλέπουμε ποτέ , εκτός από ένα τεράστιο χταποδο-αραχνο-μυαλό (βλέπε φωτό πάνω) που καταπίνει γκόμενες μέσα σε ένα εργοστάσιο .
-----------------------------------------------------------
-Βραβείο Δεν Έφτανε Η Εξωγήινη Εισβολή Έχουμε Και Εσένα , πάει :
Όταν είσαι αποκλεισμένος σε μια αποθήκη και κάποιος σου ζητάει λίγο νερό , δεν του δίνεις ότι μπουκάλι βρίσκεται μπροστά σου . Το να πεθάνεις από δηλητηρίαση έχοντας πιεί χλωρίνη , ενώ έξω καταστρέφεται ο κόσμος , πάει πολύ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.