Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ULTRACHRIST! (2003)

Καλό είναι να μαζευόμαστε με τους φίλους μας στη Νέα Υόρκη και να γελάμε . Το πρόβλημα ξεκινάει όταν νομίζουμε πως με τις μπαρούφες μας γελάει και ο υπόλοιπος κόσμος .
Το ULTRACHRIST αποτελεί τρανταχτή απόδειξη του παραπάνω συλλογισμού .
Ο μεγαλύτερος sci-fi ήρωας όλων των εποχών , Ιησούς , επιστρέφει 2000 χρόνια μετά την ατυχή του σταύρωση για να ολοκληρωθεί ο κύκλος της προφητείας της ειρήνης πάνω στη Γη και αποφασίζει να σώσει τον αμαρτωλό πλανήτη φορώντας κολλητή στολή σούπερ ήρωα , ώστε να έχει μεγαλύτερη απήχηση στη νεολαία !
Ο Θεός πατέρας δεν δέχεται κάτι τέτοια καραγκιοζίκια και στέλνει στη Γη τον αρχάγγελο Ίρα για να πείσει τον Υιό να παρατήσει την σουπερηρωική περσόνα και να σταματήσει να ρεζιλεύει την Θεία Οικογένεια με τα καμώματα του .
Την ίδια στιγμή , ο Επίτροπος των Πάρκων της Νέας Υόρκης , ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο Αντίχριστος (!) , ανασταίνει διάφορους "μεγάλους αμαρτωλούς" (Νίξον , Χίτλερ , Μόρισσον , Βλάντ Τέπες κτλ) από την ανθρώπινη ιστορία , με σκοπό να κάνουν τον Ultrachrist να αποτύχει ...
Βέβαια όποιος έχει άντερα , μπορεί να κάνει ελεύθερα πλακίτσα και με τον Μωάμεθ , ειδικά εκεί στο Ναϊρόμπι που είναι όλοι μεγάλοι χιουμορίστες και τα δέχονται κάτι τέτοια με ευχάριστη διάθεση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.