Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

TOWERS OF TERROR (2013)

Λόγω ημέρας είναι ύψιστο πατριωτικό καθήκον να κυλήσουν δύο δίδυμα δάκρυα για την επέτειο του τρομοκρατικού χτυπήματος στο World Trade Center 13 χρόνια πριν .
Λόγω περιεχομένου του συγκεκριμένου blog ήρθε η ώρα να φεσώσουμε την ατμόσφαιρα με σαχλο-κωμωδία του τρόμου που βρήκε τα κότσια να κυκλοφορήσει 11 χρόνια μετά .
Το TOWERS OF TERROR είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον βιντεο-χαβαλέ Matt Gibson (πρόκειται για την πρώτη "9/11 ταινία τρόμου" σύμφωνα με τα λεγόμενα του) . Είναι η πρώτη μεγάλου μήκους απόπειρα του .
Δύο ομάδες εικοσάριδων με πολύ χρόνο στη διάθεσή τους θεωρούν καλή ιδέα να τρέξουν μέσα στους Δίδυμους Πύργους του World Trade Center για να δουν ποιος θα φτάσει πρώτος στην κορυφή . Μανιακοί τζιχαντιστές θεωρούν ακόμη καλύτερη ιδέα να ρίξουν δύο αεροπλάνα στους πύργους για να δούνε ποιός θα πέσει πρώτος . Οι τρομοκράτες μετά το εκρηκτικό χτύπημα στην καρδιά του δυτικού πολιτισμού βρίσκονται με μαγικό τρόπο μέσα στα κτήρια και μεταμορφώνονται σε αιμοσταγείς νεκροζώντανους οι οποίοι συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο και μετά τον θάνατο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.