Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

UNDISPUTED II: LAST MAN STANDING (2006)


Γραμμένο από τους Boaz Davidson ( DELTA FORCE 3: THE KILLING GAME , AMERICAN CYBORG: STEEL WARRIOR , ALIEN LOCKDOWN , MEGASNAKE ) , James Townsend ( BELLY OF THE BEAST , OUT OF REACH ) και David N. White ( SPECIAL FORCES , UNDISPUTED III: REDEMPTION , NINJA: SHADOW OF A TEAR ) .
Σκηνοθετημένο από τον σκηνοθέτη των Power Rangers , Isaac Florentine ( POWER RANGERS , POWER RANGERS ZEO , POWER RANGERS IN SPACE , POWER RANGERS LIGHTSPEED RESCUE , POWER RANGERS TIME FORCE , THE SHEPHERD , NINJA , UNDISPUTED III: REDEMPTION , NINJA: SHADOW OF A TEAR ) .
Ο Michael Jai White ( UNIVERSAL SOLDIER II: THE RETURN , EXIT WOUNDS , FALCON RISING ) είναι ο περιβόητος πρωταθλητής Βαρέων Βαρών στο μποξ , George "Iceman" Chambers . Στην προηγούμενη ταινία είχε ενσαρκωθεί από τον Ving Rhames , ο οποίος είχε καταλήξει στην φυλακή μετά από κατηγορίες για ψευδή βιασμό και εκεί είχε παλαίψει με τον Wesley Snipes . Πλέον είναι ελεύθερος και πίσω στο παιχνίδι της αδιαφιλονίκητης φήμης , περιοδεύοντας στην Ρωσία παρέα με τον γλειώδη μανατζέ του για μια σειρά αγώνων . Η προώθηση μιας καινούργιας μάρκας Ρώσικης βότκας θα τον στείλει στην φυλακή , αφού μετά τα γυρίσματα της διαφήμισης θα βρεθεί με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο ξενοδοχείο του (κακοποιοί τοποθέτησαν δύο σακούλες κοκαϊνης , μια μέσα στην Βίβλο του και άλλη μια σε άλλο μέρος του δωματίου) και θα καταλήξει σε μια από τις σκληρότερες φυλακές (κάπου στην Σιβηρία) όπου και θα κλειθεί για δεύτερη φορά να εδραιώσει την αδιαφιλονίκητη φήμη του . Το Ρώσικο σύστημα δικαιοσύνης δεν αστειεύεται .
Παρεξηγημένος και ατιμασμένος για άλλη μια φορά , ο Chambers θα βρεθεί στο κύκλωμα βρώμικων αγώνων πολεμικών τεχνών που διωργανώνουν οι δεσμοφύλακες με την ευλογία του διευθυντή των φυλακών , καθώς παίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε στοιχήματα μέσω ζωντανής μετάδοσης από ύποπτο μπαρ .
Ο Chambers θα πρέπει να επιδείξει την αξία του , να υπερασπιστεί την τιμή του και να αποδείξει την αθωότητα του .
Με την βοήθεια του ανάπηρου κρατούμενου/πρώην Στρατιώτη των Ειδικών Δυνάμεων Crot ( Eli Danker - CHAIN OF COMMAND , SPECIAL FORCES , THE CUTTER ) , ο Chamers θα προπονηθεί σκληρά και θα μάθει την μυστική λαβή που χρειάζεται να να νικήσει τον αδίστακτο πρωταθλητή της φυλακής , Yuri Boyka - μιας και ο Crot ήταν ο προπονητής του (πάντα κρατάς μια λαβή μυστική , γιατί ο μαθητής μπορεί στην πορεία να χάσει τον δρόμο του και να ακολουθήσει την σκοτεινή πλευρά) . Οι δύο άντρες γίνονται φίλοι και στο τέλος της ταινίας , ο Chambers βοηθάει τον Crot να αποφυλακιστεί και να έρθει σε επαφή με την χαμένη ανιψιά του .
Ο Scott Adkins ( THE EXPENDABLES 2 , NINJA: SHADOW OF A TEAR ) είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής Βαρέου Βρομόξυλου στην συγκεκριμένη φυλακή , Yuri Boyka . Ρώσος κρατούμενος με πολλά χρόνια ποινής στην πλάτη του . Μπορεί να σπάει κόκαλα χωρίς οίκτο , αλλά τις ελεύθερες ώρες του ασχολείται με την συλλογή γραμματοσήμων και βρίσκει ηρεμία στο κελί του το οποίο είναι τίγκα στην χριστιανική εικονογραφία μέσω λυτρωτικής προσευχής .
Στην πρώτη τους συνάντηση μέσα στο ρινγκ ο Boyka νικάει , αλλά χωρίς να γνωρίζει πως μέλη της συμμορίας του έβαλαν υπνωτικό στο νερό του Chambers . Θέλοντας να είναι καθαρός νικητής , προκαλεί τον μποξέρ σε δεύτερο ματς , όπου και παύει να είναι αδιαφιλονίκητος μετά από εξευτελιστική ήττα .
-------------------------------------------
Οι σκηνές δράσης έχουν μεταφερθεί με ξεδιάντροπο editing και στην κατευθείαν-σε-dvd περιπέτεια με Dolph Lundgren , DIRECT CONTACT (2009) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.