Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

THE DINOSAUR PROJECT (2012)

Γραμμένο από τους Jay Basu ( MONSTERS: DARK CONTINENT ) , Tom Pridham και Sid Bennett ( PREDATOR X MERMAIDS: THE BODY FOUND ) . Σκηνοθετημένο από τον Bennett .
Βαθιά μέσα σε άγρια ζούγκλα του Κονγκό , Βρετανική αποστολή με επικεφαλής τον ερευνητή Jonathan Marchant , βρίσκεται στα ίχνη ανακάλυψης ζωής που φαινόταν τόσα χρόνια να έχει εκλείψει ... Δεινόσαυρος φαίνεται να κολυμπάει προς αναζήτηση τροφής σε λίμνες κοντά σε κόμσο εξαιτίας της καταστροφής των δέντρων .
O Richard Dillane ( WING COMMANDER , THE DARK KNIGHT , DOCTOR WHO ) είναι ο φημισμένος ζωολόγος/εξερευνητής Jonathan Marchant .  Η ΜΚΟ Κρυπτοζωική Κοινωνία χρηματοδοτεί την αποστολή την οποία και έχει εξοπλίσει με συστήματα καταγραφής τελευταίας τεχνολογίας . Ο γιος του , Luke ( Matt Kane - ONCE UPON A TIME ) είναι προβληματισμένος γενικότερα με την ζωή του μετά τον χωρισμό των γονιών του και μπλέκει συνεχώς στο σχολείο , αλλά το μόνο που θέλει είναι λίγη αγάπη από τον πατέρα του . Παρόλες τις αντιδράσεις και την άρνηση του πατέρα να τον συνοδέψει στο επικίνδυνο ταξίδι , ο Luke μπαίνει κρυφά στο ελικόπτερο και καταγράφει τα πάντα με την δική του κάμερα - μέχρι να τον ανακαλύψει ο πατέρας του και όλοι οι υπόλοιποι - ο βοηθός του Marchant , το τηλεοπτικό συνεργείο , μια επιστημονική ομάδα του Κονγκό (με γνώση στις δεισιδαιμονίες των χωρικών της περιοχής) που θέλει να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον μύθο του προϊστορικού τέρατος και να διαφυλάξει την ασφάλεια της τοπικής χλωρίδας και πανίδας και ο πιλότος .
Μετά από πρόσκρουση πάνω σε σμήνος από άγνωστα ιπτάμενα ζώα , το ελικόπτερο πέφτει μέσα στη ζούγκλα . Το δράμα συνεχίζεται με όλους τους επιβάτες του ελικοπτέρου να προσπαθούν να συνεργαστούν ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν μέσα στο άγνωστο , καθώς δεν υπάρχει κανείς άλλος να τους βοηθήσει .
------------------------------
Παρόλο που θα μπορούσε , δεν ακολουθεί την πρακτική της found-foutage συνταγής από την αρχή . Τα τελευταία 40 λεπτά ταρακουνούν τις αισθήσεις και νομίζεις πως τρέχεις και εσύ μαζί για μερικά δευτερόλεπτα - οι ψηφιακοί δεινόσαυροι που συναντούν οι ήρωες είναι κάτι ανάμεσα σε JURASSIC PARK (1993) και οποιαδήποτε παραγωγή της Asylum , γεγονός που κρατάει τα immersion ποσοστά διασκέδασης σε σταθερά προς μέτρια επίπεδα .
Στο εξώφυλλο του dvd θα μπορούσε άνετα να είναι τοποθετημένος στην σύνθεση ο Sam Neal , αλλά είναι ο Dillane στην ηρωική πόζα εξερεύνησης με την μασέτα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.