Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

AVENGERS GRIMM (2015)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο (με λίγη βοήθεια από τους Αδελφούς Γκρίμ) από τον Jeremy M. Inman ( digital imaging τεχνικός σε παραγωγές της Asylum ) .
O αδίστακτος Rumpelstiltskin δραπετεύει από την φεσο-διάσταση της ψηφιακής παραμυθοχώρας και μεταφέρεται στον δικό μας κόσμο , έτοιμος για πλανητική κυριαρχία μέσω ύπουλης εξώδιαστασιακής εισβολής . Ο Καθρέφτης-Καθρεφτάκης-Μου όπου χρησιμοποίησε έσπασε την στιγμή που έκανε το πέρασμα στην δικιά μας πλευρά παρέα με την Βασίλισσα Χιονάτη .
Μερικά λεπτά αργότερα στην αναμπουμπούλα της μάχης (γιατί ο σατανικός στρατός του Rumpelstilskin κάνει σαματά στο βασίλειο) ακολουθούν μέσα από τα θραύσματα του καθρέφτη την ηρωική Βασίλισσα τους τέσσερις θρυλικές μορφές των παραμυθιών , η Ωραία Κοιμωμένη , η Σταχτομπούτα , η Rapunzel και η Κοκκινοσκουφίτσα η οποία ακούει στο όνομα Κόκκινη γιατί ζει με τους δικούς της κανόνες .
Κανένας από τους Αδελφούς Γκρίμ δεν λειτουργεί ως Nick Fury στην ιστορία .
Οι κοπέλες φτάνουν στην δική μας διάσταση μετά από μερικά χρόνια παρόλο που πέρασαν την καθρεφτο-πύλη μερικά λεπτά αργότερα , γιατί το ταξίδι στον χωροχρόνο είναι ύπουλο και απρόβλεπτο .
Η Lauren Parkinson ( COBRAGATOR ) είναι η Βασίλισσα Χιονάτη . Δεν έχει 7 νάνους για προσωπική φρουρά γιατί ο προηπολογισμός περιορίστηκε στις ψυφιακές φλόγες της εξωδιαστασιακής εισβολής . Μπορεί να παγώσει τους γύρω της και να σχηματίσει κομμάτια πάγου από τα χέρια της για να τα χρησιμοποιήσει ως μαχαίρια .
H Milynn Sarley ( VIDEO GAME NERD: THE MOVIE , TEAM UNICORN ) είναι η Σταχτομπούτα . Οι δυνάμεις της είναι οι πολεμικές τέχνες και η εξαπόλυση ενέργειας που μοιάζει με στάχτη (;) .
Η Marah Fairclough ( PASSION ) είναι η Ωραία Κοιμωμένη . Είναι ωραία και σε κάνει να κοιμάσαι .
Η Rileah Vanderbilt ( FROZEN , HATCHET II&III , DIGGING UP THE MARROW ) είναι η Rapunzel . Χρησιμοποιεί το μακρύ μαλλί της (το οποίο καταλήγει σε σιδερένια μπάλλα) ως θανατηφόρο όπλο  και γνωρίζει πολεμικές τέχνες .
Η Elizabeth Peterson ( HALLOWEEN HELL , DEVIL'S NIGHT ) είναι η Κόκκινη . Άσσος στις πολεμικές τέχνες και στην τοξοβολία . Είναι η πιο αντιδραστική από τις υπόλοιπες και είναι μοναχική/ανεξάρτητη . Έχει βάλει σκοπό ζωής να σκοτώσει τον Λύκο .
Ο/Οι Κακοί :
Ο ΜΜΑ κτηνάνθρωπος Kimo Leopoldo (BULLET ) είναι ο Λύκος . Είναι φυσικά κακός αλλά δεν έχει σκυλομουτσούνα , οπότε τον χαρακτηρίζουν οι ζωώδεις φακοί επαφής και τα διάφορα γρυλίσματα/ουρλιαχτά που αφήνει κατά τακτά χρονικά διαστήματα . Είναι ο αρχι-μπράβος του Rumpestiltskin και δεν νιώθει οίκτο για κανέναν .
O Lou Ferrigno ( THE INCREDIBLE HULK , HERCULES , THE SCORPION KING: THE LOST THRONE ) είναι ο Σιδερένιος John . Τοπικός νονός του υποκόσμου με ώρες στο γυμναστήριο ο οποίος συνεργάζεται με τον Rumpelstiltskin . Μετά από συμφωνία αποκτά ατσαλένιο σώμα (με το ανάλογο χρώμα δέρματος το οποίο φέρνει στον νου Mr Freeze από το BATMAN & ROBIN) . Προς το τέλος φαίνεται να μετανιώνει για τις πράξεις του και αποφασίζει να θυσιαστεί για το καλό της ανθρωπότητας κάνωντας κόλπο Σαμψών δίπλα στην ανοικτή πύλη .
O Casper Van Dien ( STARSHIP TROOPERS , DRACULA 3000 ) είναι ο αδίστακτος επικυρίαρχος των παράλληλων διαστάσεων , Rumpelstiltskin . Μέσα στα χρόνια που βρίσκεται στη δική μας Γη κατάφερε να γίνει Δήμαρχος και να αποκτήσει πολιτική ισχύ στην περιοχή .
Σκοπεύει να ανοίξει πύλη και να μεταφέρει τον ανίερο στρατό του από ρακένδυτους κομπάρσους μέσα από αυτή στην δική μας πλευρά , ολοκληρώνοντας έτσι το βλακώδες σχέδιο εισβολής που έχει ανάλογο τέλος .
----------------------------------------
Η Asylum συνεχίζει να αποδεικνύει με κάθε παραγωγή της πως ξεπλένει χρήμα για τον υπόκοσμο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.