Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

PLANET OF THE SHARKS (2016)


Γραμμένο από τους Marc Gottlieb και Mark Atkins ( BATTLE OF LOS ANGELES , SAND SHARKS , KNIGHT OF THE DEAD , ANDROID COP , ROAD WARS ) . Σκηνοθετημένο από τον δεύτερο για το κανάλι του Syfy .
Στο πάντα απροσδιόριστο αλλά κοντινό μέλλον , ο πλανήτης έχει καλυφτεί κατά 98% από θαλασσινό νερό λόγω του φαινόμενου του θερμοκηπίου . Ο Kevin Costner δεν πίνει τα κάτουρα του λόγω τηλεοπτικού προϋπολογισμού της παραγωγής και οι ψηφιακοί καρχαρίες κάνουν κουμάντο προκαλώντας πανικό σε όσες αυτοσχέδιες τενεκεδουπόλεις καταφέρνουν να επιπλέουν ακόμη (χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται πάνω σε τζετ-σκι) .
Όσες πλωτές πολιτείες υπάρχουν στο νερό δεν είναι σε μεταποκαλυπτική ημι-tribal κατάσταση και οι σχετικά ντυμένοι με casual ρούχα τηλεοπτικής σειράς από το 2016 επιστήμονες του ερευνητικού θαλάσσιου κέντρου Vestron προσπαθούν να αντιστρέψουν την κατάσταση ρίχνοντας ιδέες στο τραπέζι . Θέλουν να στείλουν πύραυλο με ένα πειραματικό χημικό που μοιάζει με διοξείδιο του άνθρακα (;) στην στρατόσφαιρα , ή κάπου πολύ ψηλά τέλος πάντων , με σκοπό να αντιστρέψουν το λιώσιμο των πάγων , να ενεργοποιήσουν μερικά ηφαίστεια ώστε να δημιουργηθεί καινούργιο έδαφος και γενικότερα να εξαφανίσουν όλο το νερό που έχει καλύψει τον πλανήτη με μαγικό τρόπο .
Την ίδια στιγμή οι καρχαρίες κάνουν πάρτι με καταδρομικές επιθέσεις .
Ο Brandon Auret ( DISTRICT 9 , ELYSIUM , CHAPPIE , TREMORS 5: BLOODLINES ) είναι ο μοναχικός ήρωας/γεροδεμένος καπετάνιος του μοναδικού ταχύπλοου της παραγωγής , Dillon Barrick . Βοηθάει τους επιστήμονες να αποκτήσουν το σπάνιο συστατικό που χρειάζονται από μια όχι και τόσο φιλική αρχηγό πλωτής κοινότητας και να γλυτώσουν από το κοπάδι των καρχαριών που τους έχει πάρει στο κατόπι .
Οι καρχαρίες βρίσκονται υπό τις "διαταγές" του μεταλλαγμένου αρχηγού καρχαρία γίγαντα ο οποίος χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να τους ελέγχει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.