Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

MAYHEM (2017)

 
"Πρέπει να προστατεύσεις αυτούς που βρίσκονται από πάνω σου ..."
- John "The Boss" Towers , Towers & Smythe Consulting
 
Γραμμένο ως εύπεπτη ταξική κωμωδία για νευριασμένους κλητήρες από τον σεναριογράφο κυρίως ταινιών μικρού μήκους Matias Caruso και σκηνοθετημένο από τον σεναριογράφο/σκηνοθέτη/ηθοποιό της Troma Joe Lynch ( WRONG TURN 2: DEAD END , EVERLY ) .
Παθογόνο εξαπλώνεται στην ατμόσφαιρα ενός συγκροτήματος γραφείων της εταιρίας Towers & Smythe Consulting . Ο επικίνδυνος ιός αναφέρεται ως "Κόκκινο Μάτι" και μετατρέπει απλούς ανθρώπους (που είναι ήδη εταιρικά καθάρματα τύπου AMERICAN PSYCHO/THE WOLF OF WALL STREET στην συγκεκριμένη περίπτωση) σε αδίστακτους μανιακούς που διαπράττουν χωρίς συνείδηση τις πιο βίαιες/ξεδιάντροπες παρορμήσεις τους (όχι κάποια μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά δηλαδή) .
Ο Steven Yuen ( AMCs THE WALKING DEAD ) είναι ο μόλις απολυμένος executive associate νομικός αναλυτής Dereck Cho . Παγιδευμένος από το μεγάλο αφεντικό της εταιρίας αναγκάζεται να πάρει το φταίξιμο πάνω του για μια αποτυχημένη εκκαθάριση και ως αποτέλεσμα καλών δημόσεων σχέσεων με τους επενδυτές χάνει την θέση του σε αυτή . Ο Dereck χάνει την δουλειά του για να προστατεύσει την πυραμίδα προς τα πάνω και καταλήγει διπλά παγιδευμένος μέσα στο αποκλεισμένο κτήριο . Θα πρέπει να επιζήσει της δολοφονικής μανίας των μεταλλαγμένων πρώην συναδέλφων του χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο - ακριβώς όπως ανέβηκε την εταιρική σκάλα της καταξίωσης , τώρα θα πρέπει να ανέβει στην τροφική αλυσίδα της ζούγκλας που επικρατεί μέσα στο απομονωμένο κτήριο .
H Samara Weaving ( ASH VS EVIL DEAD , MONSTER TRUCKS , THE BABYSITTER ) είναι η Melanie Cross . Έτυχε να βρίσκεται μέσα στο κτήριο την συγκεκριμένη μέρα για μια διαμάχη με την εταιρία σχετική με σεξουαλική παρενόχληση . Συμμαχεί με τον Dereck και επιβιώνουν μαζί μέσα στον τρόμο της αντίστροφης μέτρησης των 8 ωρών μέχρι να μπουν οι τελικές υπογραφές της συμφωνίας , εξοπλισμένοι με αυτοσχέδια όπλα/εργαλεία από την αποθήκη του κτηρίου . Ξεκινούν μια εκδικητική ανάβαση ορόφων μέχρι να φτάσουν στην μάχη με τον τελικό κακό , αφού πρώτα νικήσουν τους κύριους αξιωματικούς του .
-----------------------------
Προτείνεται για διπλή προβολή splatter-ο-γιάπικου εργασιακού περιβάλλοντος με το THE BELKO EXPERIMENT (2016) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.