Τρίτη 30 Απριλίου 2019

THE PRODIGY (2019)


Γραμμένο από τον Jeff Buhler ( THE MIDNIGHT MEAT TRAIN , ABCs OF DEATH 2 , NIGHTFLYERS , PET SEMATARY ) και σκηνοθετημένο από τον Nicholas McCarthy ( THE PACT , AT THE DEVIL'S DOOR , HOLIDAYS ) .
Ο Miles Blume ( Jackson Robert Scott - ο μικρός Georgie στο remake του IT ) γεννιέται στις 22 Αυγούστου 2010 με ετεροχρωμία στην ίριδα των ματιών του .
Την στιγμή της γέννησής του ο επίσης ετεροχρωμικός και σαδιστής κατά συρροή δολοφόνος Edward Scarka ( Paul Fauteux - FRONTIER ) , γνωστός και ως Thrush Creek Killer , πέφτει γυμνός και νεκρός από τις σφαίρες της αστυνομίας .
Το παιδί αναπτύσσεται γρήγορα και οι γονείς του το στέλνουν σε ένα ειδικό σχολείο για διάνοιες ελπίζοντας τα καλύτερα για το μέλλον του .
Στα 8 του χρόνια ξεκινούν οι πρώτες κρίσεις βίας ενώ στον ύπνο του ο χαρισματικός Miles μιλάει πρόστυχα σε μια σπάνια ουγγρική διάλεκτο η οποία ακούγεται μόνο σε μια συγκεκριμένη περιοχή κοντά στα σύνορα με την Ρουμανία . Μιλάει για φόνους και την ευχαρίστηση που του φέρνουν οι βίαιες πράξεις . Στην συνέχεια δεν θυμάται τίποτε . Βρίσκεται παρατηρητής έξω από το σώμα του .
Σύντομα η true crime ανοσιότητα μπερδεύεται με τις σκιές και τις αναμενόμενες σκηνές πετάγματος του μεταφυσικού από την θέση της ηρεμίας των θεατών με τα ξαφνικά κοντινά στο παγωμένο πρόσωπο του αγγελικού προσώπου ενός παιδιού που είναι απλά η αιμάτινη μάσκα ενός ανώμαλου καθάρματος με μοναδικό τρόπο συμμόρφωσης πάνω στην ηλεκτρική καρέκλα .
Όταν η μητέρα ( Taylor Schilling - THE LUCKY ONE , ORANGE IS THE NEW BLACK ) ανακαλύπτει τον σκύλο της οικογένειας τεμαχισμένο στο υπόγειο αναλαμβάνει δράση ένας ειδικός επιστήμονας να υπνωτίσει τον μικρό ώστε να καταλάβει τι ακριβώς θέλει η ψυχή του εισβολέα που προσπαθεί να απορροφήσει την ψυχή του - αλλά είναι πλέον αργά για καλοσύνες .
Το τελευταίο θύμα του Scarka που είχε γλυτώσει πριν από 8 χρόνια είναι ακόμη εκεί έξω και πρέπει να πληρώσει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.