Κυριακή 14 Απριλίου 2013

THE BAY (2012)

Από τους παραγωγούς του PARANORMAL ACTIVITY και INSIDIOUS έρχεται μια καινούργια δημιουργία νεο-τρόμου φάση "βρήκαμε-χαμένο-βίντεο" , να ταρακουνήσει τα στάσιμα νερά της αποβάθρας !
Και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για ταρακούνημα από αιματοβαμμένη βιολογική καταστροφή σε μικρή παραθαλάσσια πόλη !
Στις 4 Ιουλίου 2009 , η παραθαλάσσια πόλη του Maryland , Chesapeake ετοιμάζεται να γιορτάσει την επέτειο της ανεξαρτησίας . Η μεγάλη γιορτή πλησιάζει και έχουν ξεκινήσει οι βόλτες στη προκυμαία , τα τραγούδια , οι διαγωνισμοί , τα παιχνίδια , η χαρά . Όλα κυλάνε ομαλά και όμορφα , μέχρι που αρχίζουν να παρουσιάζονται εξανθήματα και φουσκάλες πάνω στο δέρμα των ανυποψίαστων κατοίκων της περιοχής προκαλόντας έναν αναμενόμενο πανικό . Η αντίδραση των αρχών μπορεί να είναι άμεση με την αστυνομία και τους γιατρούς να έχουν τα χέρια τους γεμάτα , αλλά μέχρι να καταλάβει κανείς τι τρέχει , αρχίζει να αποδομείται η συνοχή του κοινονικού ιστού . Θεωρίες συνομοσίας για το τι συμβαίνει συντηρούν την βαριά ατμόσφαιρα και οι μολυσμένοι άνθρωποι τρώγονται στην κυριολεξία από μέσα πρός τα έξω μέσα σε λίγες ώρες ... με την βοήθεια να μην έρχεται ποτέ .
Ότι συμβαίνει στην οθόνη είναι υποτιθέμενο υλικό που έχει κατασχεθεί από τις φορητές κάμερες των κατοίκων , τις κάμερες των αστυνομικών αυτοκινήτων , του νοσοκομείου , των καταστημάτων κτλ ... και παρουσιάζονται από μια νεαρή δημοσιογράφο που έτυχε να καλύπτει το φεστιβάλ , ως αδιάσειστα στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβει και αποσιωποιήθηκε από τις αρχές για να μη ξεσπάει ένα γενικότερο χάος σε όλες τις πολιτείες ...
---------------------------------------------------
Η συνταγή της επιτυχίας : Μικρο-οργανισμοί που παρασιτούσαν μέσα σε ψάρια εδώ και εκατομμύρια χρόνια , μεταλλάχτηκαν από διαρροή ραδιενέργιας αναμεμειγμένη με διάφορες τοξίνες , συν τη γενικότερη μόλυνση , συν σκατά από κοτόπουλα που τα τάϊζαν στεροειδή δίπλα στο κύμα .... δεν θέλει πολύ για να γίνει το κακό ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.