Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

BIONIC NINJA (1986)

Γνωστό και ως NINJA ASSASSINS Η ταινία είχε κυκλοφορήσει στα βίντεο κλαμπ της χώρας , ως Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΙΝΤΖΑ !
Ο Godfrey Ho γράφει , κολλάει δύο ταινίες μεταξύ τους και κάνει ότι σκηνοθετεί , ενώ ο Joseph Lai κάνει την παραγωγή . Και οι δύο χρησιμοποιούν τα ψευδώνυμα Thomas Tang και Tim Ashby εδώ , γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιός μπορεί να σε ψάχνει . Οι θεατές μπορούν να ξεκινήσουν παιχνίδι με το αλκοόλ καθώς ξεκινάει η "δύο-σε-μια" ταινία ..
Για να δώσουμε και ένα ευχάριστο ψυχροπολεμικό κλίμα στην όλη ιστορία που διαδραματίζεται κατά την διάρκεια της δεκαετίας του '70 (η αυθεντική ταινία καβάτζα από το στοκ του Godfrey Ho) , τοπ πράκτορες της KGB και της CIA , ανταγωνίζονται προσπαθώντας να βρουν πρώτοι μια καινούργια εκπληκτική ανακάλυψη που έχει συγκλονίσει την επιστημονική κοινότητα ! Ένα "Μυστικό Τεχνικό Φίλμ" ! Το οποίο δεν γνωρίζει κανείς τι περιέχει , αλλά είναι σημαντικό .
Στα κατάλληλα χέρια , η ανακάλυψη αυτή μπορεί να σημάνει το τέλος της παγκόσμιας πείνας και του πολέμου . Στα λάθος χέρια (που είναι συνήθως τα Ρώσικα) , η χρήση της ανακάλυψης μπορεί να σημάνει το τέλος του πλανήτη ! Η KGB στηρίζει ανοιχτά την Ninja Οργάνωση , στην οποία κουμάντο κάνει ο περιβόητος Ρώσος νίντζα "Νούμερο Μηδέν" ! Η CIA έχει στείλει στην αναζήτηση του "Μυστικού Τεχνικού Φίλμ" , τον ηρωικό πράκτορα Tommy ( Εδώ οι απόψεις διίστανται καθώς κανένας δεν γνωρίζει το πραγματικό όνομα του ηθοποιού που χρησιμοποιήθηκε για τον ρόλο . Ίσως να είναι ο Kelly Steve , γνωστός και ως Michael Cartwight , με τα πραγματικά αρχικά του ονόματος του να είναι GN ) ,!
Kelly Steve , aka Michael Cartwright , aka GN ...

Ο Tommy μπορεί να μην ξεκινάει ως αυθεντικός δυτικός νίντζα , αλλά μετά από έναν εξεφτελιστικό ξυλοδαρμό από τους νίντζα του Νούμερο Μηδέν μέσα σε ένα πάρκο , αποφασίζει να βρει έναν δάσκαλο για να του μάθει την αρχαία τέχνη . Ο δάσκαλος αρνείται να τον διδάξει προσωπικά , αλλά του δίνει ένα βιβλίο γρήγορης εκμάθησης . Μελετώντας το βιβλίο , ο Tommy γίνεται το ξεφτέρι των Νίντζα μέσα σε μια μέρα και αρχίζει να κατατροπώνει τους εχθρούς του μετά από μάχες λίγων μόνο λεπτών ! Το κατά πόσο είναι ο "βιονικός νίντζα" του τίτλου , αυτό ελέγχεται παρά το γεγονός πως μπορεί να "τηλεμεταφέρεται με ΒΙΟΝΙΚΟ τρόπο" !
Στην τελική μάχη , ο Νούμερο Μηδέν έχει μαζί του άλλους δύο Νίντζα με ουζι , αλλά ο Tommy , με την κατακόκκινη στολή νίντζα που φοράει , δεν μασάει από τέτοια .
---------------------------------------------------------------
- Ειδικό Βραβείο Προσφοράς Στον Παγκόσμιο Κινηματογράφο , πάει :
Στον Godfrey Ho . Γιατί πέρα από το σεναριακό θαύμα που πέτυχε , είχε τα κότσια να χρησιμοποιήσει δύο ίδιους ηθοποιούς και στις δύο ταινίες οι οποίες είχαν διαφορά τουλάχιστον μιας δεκαετίας μεταξύ τους ! Ο ένας έχει βάλει κιλά και ο άλλος έχει αλλάξει κούρεμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.