Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

THE SIGNS OF END TIME 2 (2007)



Ο Καιρός Γαρ Εγγύς και η τελική αναμέτρηση μεταξύ καλού και κακού είναι πιο κοντά από ποτέ !
Ο Εωσφόρος παραμένει ανήσυχος και θέλει να βασανίσει όσο πιο πολλές ψυχές γίνεται ! Για αρχή , πετάει έναν τύπο με ζεβρέ πουκάμισο μέσα στο πυρ το εξώτερον , διασκεδάζοντας με την σατανική παρέα του !
Ο Πάστορ Ken - πιο νταβάς από ποτέ (μόνο μαλλί Rick James του λείπει και πλατύγυρο καπέλο με φτερό) - πλέον είναι απροκάλυπτο μούτρο , με Run DMC γκάνγκστερς μέσα στο σπίτι του για να τον προστατεύουν . Τους στέλνει σε δολοφονική αποστολή στο σπίτι του Πάστορ Chucks .
Εκεί , σκοτώνουν την υπηρέτρια του Chucks με το που τους ανοίγει τη πόρτα με πιστολιά στα μούτρα !
Ο Chucks προλαβαίνει ευτυχώς και γίνεται αόρατος γλυτώνοντας τα χειρότερα , με την βοήθεια ψηφιακής έκλαμψης που προήλθε από αυτόματη προσευχή !
Δυστυχώς , τα μούτρα του Ken τον παγιδεύουν για τον φόνο της υπηρέτριας του και καλούν την αστυνομία ! Τον παρουσιάζουν ως μανιακό δολοφόνο που κρύβει τα θύματα του μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του ...
Με συνοπτικές διαδικασίες , ο Πάστορ Chucks οδηγείται στη κρεμάλα τραγουδώντας αλληλούια . Εκεί , είναι αδύνατο να του περάσουν τη θηλειά στο λαιμό , γιατί όποιος το προσπαθεί τον χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα !
Ο ένοχος ομολογεί την πράξη του και την ίδια στιγμή εμφανίζεται από το πουθενά ο Πάστορ Ken με τα 4 σατανικά γκομενάκια . Αρχίζει ψηφιακή μάχη με τον Chucks να αρχίζει τα "Τζιιιίζας" κάθε φορά που του έρχονται λάμψεις στα μούτρα και τους αντιπάλους του να προσποιούνται πως βγάζουν ενέργεια απ΄τα χέρια .
Ακολουθεί δοξολογία και γλωσσολαλιά με πέντε νοματαίους στην εκκλησία του Πάστορα Chucks , αφού οι κακοί στάλθηκαν από εκεί που ήρθαν ! Ο Πάστορας "γιατρεύει" τον κουφό βλαμμένο από την προηγούμενη ταινία .
3 ημέρες αργότερα ...
Το αυτιστικό κήρυγμα συνεχίζεται ακάθεκτο στην εκκλησία του Chucks , αλλά το κακό δεν αργεί να έρθει :
Ο Εωσφόρος ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη γη μετά από εκκεντρικό χορευτικό ενός πράκτορα του πάνω από έναν κόντρα πλακέ τάφο !
Οι προσευχές του Chucks όμως του χαλάνε τα σχέδια για άλλη μια φορά !
6 μήνες αργότερα ...
Αντηχούν οι καμπάνες του τέλους και άνθρωποι αρχίζουν να τρέχουν στους δρόμους . Ακόμη και η κόλαση τραντάζεται !
Ο Εωσφόρος έρχεται αποτρελαμένος στη γη παρέα με τα γκομενάκια του και ένα περίτεχνο στέμμα που θυμίζει κύπελο ποδοσφαιρικού αγώνα , σπάζοντας τα νεύρα των πάντων ενώ φωνάζει συνέχεια "Είμαι ο Εωσφόρος , ο Βασιλιάς όλων !" !
Ακολουθεί σκηνή τροφή για σκέψη :
Τύπος με βίβλο παραμάσχαλα μπαίνει σε ψιλικατζίδικο . Η ιδιοκτήτρια του ζητάει να βάλει το χέρι του σε ένα μηχάνημα αναγνώρισης παλάμης (απ'οτι φαίνεται) με σκοπό να μάθει ποιος είναι . Μετά του ζητάει να φύγει λέγοντας του πως δεν μπορεί να τον εξυπηρετήσει και εκείνος φεύγει εξοργισμένος λέγοντας πως πλέον ούτε σε εστιατόριο δεν μπορείς να φας με τα λεφτά σου !!!!
Απογοητευμένος και μόνος , κάθεται κάτω απ'τη σκιά ενός δέντρου και αγκαλιάζει την βίβλο του κλαίγοντας και κοιτώντας προς τους ουρανούς ... μέχρι που οι Run DMC μπράβοι του Πάστορ Ken τον αρχίζουν στις γρήγορες και τον χώνουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο !
Οι Πράκτορες του Εωσφόρου είναι απασχολημένοι βάζοντας 666/σατανικά μικροτσίπς στα κούτελα και τα χέρια των ανθρώπων !
Η κυριαρχία του Εωσφόρου είναι παντοτινή .
Τα σατανικά γκομενάκια κρατώντας εργαλεία και ηλεκτρικά σκουπάκια στα χέρια , συνεχίζουν τα βασανιστήρια στους αντιφρονούντες :
Ή θα δεχτούν το "σημάδι" της νέας τάξης πραγμάτων , ή θα τους ρουφήξουν τα μάτια με το ηλεκτρικό σκουπάκι !!!!!
Μετά από αυτό το ανησυχητικό φινάλε , ο Πάστορας Kenneth Okonkwo μας προτείνει να δεχτούμε τον Ιησού Χριστό ως σωτήρα μας , καθώς ακόμη και μια μέρα αργότερα , μπορεί να αποδειχτεί μοιραία ...
-------------------------------------------------------
-Βραβείο Πες Τα Πάστορα , πάει :
Ο πιστός ή τα σπάει άσχημα με τα λόγια του πάστορα Chucks , ή παίζει blues σόλο σε κιθάρα ...
-Ειδικό Βραβείο Εις Το Maximum , πάει :
Ο Πατέρας Μάξιμος γιατί δεν έχει βγάλει καμία ταινία ακόμη ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.