Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

INFECTED (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Glen Ciano ( INKUBUS ) .
Πατεράδες και γιοί έχουν βγει στην εξοχή για κυνήγι ελαφιού και δέσιμο των σχέσεων τους .
Το ευχάριστο ταξίδι στο δάσος πάει περίπατο στην κόλαση του τρόμου επιβίωσης όταν άγνωστος ιός του αίματος αρχίσει να μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε αιμοσταγείς κανίβαλους !
Ευτυχώς που υπάρχει και η καλύβα των κυνηγών μέσα στο δάσος και παρέχει κάποια προστασία . Το δέσιμο μετατρέπεται σε τρέξιμο και ταμπούρωμα με τάβλες μέσα στην καλύβα ...
O Michael Madsen ( RESERVOIR DOGS , SPECIES 1&2 , KILL BILL VOL.1&2 ) είναι ο Louis . Φοράει άνεση Kill Bill στην ερμηνεία του , αν κρίνω από τον συνδυασμό λευκό καουμπόικο καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου . Είναι σαν να τον σήκωσαν πρωί πρωί και του είπαν βάλε κάτι πρόχειρο και έλα να παίξεις σε ταινία με ζόμπι , θα έχει και τσάμπα μπύρα !
O Tom DeNucci ( σκηνοθέτης του ARMY OF THE DAMNED ) είναι ο γιός του LouisAndrew . Δεν γουστάρει καθόλου που έχει πάει στις ερημιές με τον καουμπόι πατέρα του . Ο πατέρας του δεν γουστάρει που ο γιος του είναι χορτοφάγος - και απ'οτι βλέπουμε όταν βγάλει το μπλουζάκι , λάτρης της άρσης βαρών . Δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής για τους δύο άντρες .
Η ζόμπι αποκάλυψη των μολυσμένων , θα τους φέρει πιο κοντά .
Μετά τα ατυχή γεγονότα του σπιτιού στο δάσος , οι δύο άντρες φτιάχνουν ένα "Όχημα Πολέμου" , δηλαδή ένα τροποποιημένο τζιπ με μεταποκαλυπτικό προφυλακτήρα Mad Max , αλυσοπρίονα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα τοποθετημένα σε κατάλληλα σημεία του αμαξώματος ! Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν και κάνουν τις βόλτες τους για προμήθειες στον καταστραμμένο από τον ιό κόσμο ... Η ζωή συνεχίζεται , survivalist Community style - όπως έπρεπε εξαρχής δηλαδή .
Ο William Forsythe ( OUT FOR JUSTICE , STONE COLD , THE ROCK , THE DEVIL'S REJECTS ) είναι ο Δόκτωρ Dennehey . Βρίσκεται και αυτός στην περιοχή με τον γιο του για κυνήγι . Με πλατινέ μαλλί Αϊνστάην και μουστάκι ενωμένο με την φαβορίτα αλα 19ος αιώνας , ο δόκτωρ προσπαθεί να μάθει στον φλώρο-με-κασκόλ γιο του πως ο κόσμος υπήρχε και πριν από αυτά τα φέησμπουκς τουίτερς και πως οι άντρες έπρεπε να βγαίνουν για κυνήγι για να συντηρήσουν την οικογένεια τους . Πέρα από την δράση του στην ταινία , ο Forsythe έχει και τον ρόλο του έγκυρου/έγκριτου αφηγητή των γεγονότων (όπως και ο Madsen) ...
Τόσο ο Forsythe , όσο και ο Madsen , δαγκώνονται από κάποιον μολυσμένο σχετικά σύντομα , αλλά αργούν να "μεταμορφωθούν" . Ο Forsythe θυσιάζεται για το καλό της ομάδας - ο Madsen το σκάει αλα γαλλικά με τον γιο του και βρίσκουν την γαλήνη που τόσο χρειάζονταν στην παραστρατιωτική κοινότητα των επιζώντων .
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Θανατερό μπλε σε διάφορες αποχρώσεις , για άλλη μια φορά . Οι μολυσμένοι φαίνεται να έχουν μερική συνείδηση της κατάστασής τους . Μερικοί μιλάνε , άλλοι κλαίνε (άλλοι γελάνε - απλά τους πιάνει η κάμερα πάνω στον χαβαλέ της παρέας , συμβαίνουν κι αυτά όταν καλείς την τοπική νεολαία να έρθει για ομαδικό κάστιγνκ) . Όσοι είναι νεκροί και "επιστρέφουν" είναι πιο παραπληγικοί στην συμπεριφορά και τα μούτρα τους αλλάζουν χρώμα (ανάλογα με την διάθεση ;) . Κάποιοι είναι μουτζουρωμένοι με φούμο . Άλλοι πιθηκίζουν , άλλοι είναι συγκαμένοι . Ο καθένας όπως μπορεί .
Δεν χρειάζεται πυροβολισμός στο κεφάλι για τερματισμό της απειλής - σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος , αρκεί ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.