Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

NEVER BACK DOWN: NO SURRENDER (2016)


 Γραμμένο από τον Chris Hauty ( NEVER BACK DOWN 1&2 ) και σκηνοθετημένο από τον Michael Jai White ( NEVER BACK DOWN 2: THE BEATDOWN ) .
Μεταφρασμένο στα κατά-προσέγγιση βιντεοκλαμπίστικα ελληνικά ως ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ: ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ .
Ο Καλός :
Ο Michael Jai White ( FALCON RISING ) είναι ο Case "The Headcase" Walker , γνωστός και ως Oldschool . Έμπειρος μαχητής/Kickboxer χαμηλών τόνων με 43 νίκες στο ενεργητικό του και μερικά χρόνια φυλακής . Είναι τόσο ταπεινός που δεν δέχεται να στήσει αγώνες για να βγάλει περισσότερα χρήματα και ζει σε τροχόσπιτο από τα ψίχουλα που κερδίζει σε αγώνες τρίτης κατηγορίας . Θα μπορούσε να είναι ο πρώτος , αλλά δεν παίζει με τους κανόνες του συστήματος .
Ο Josh Barnett ( MERCENARY: ABSOLUTION ) είναι ο καλός φίλος του Walker και παλαιστής/πρώην Πρωταθλητής ΜΜΑ , Brody James . Ζει την καλή ζωή μέσα στα φώτα της δημοσιότητας . Ξαναβρίσκεται με τον Walker μετά από καιρό και του εκμυστηρεύεται πως θα μπει στο Mortal Combat κύκλωμα του PFC , καθώς τα λεφτά είναι πολλά - οι κανόνες όμως μηδαμινοί , κάτι που προειδοποιεί και ο Case πως συμβαίνει εκεί : "είναι απλά ντοπαρισμένοι τύποι που πλακώνονται δίχως έλεος" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά .
O Walker αναλαμβάνει να τον εκπαιδεύσει old school (με τάβλες και μπουκάλια δεμένα με σκοινιά , τεχνική που προκαλεί το γέλιο στους σκληρούς του γυμναστηρίου) για τον δύσκολο αγώνα στην Ταϋλάνδη με σκοπό να τον ξαναβάλει στο παιχνίδι του άγριου πρωταθλητισμού , αλλά o James αντί να σηκώνει βάρη σηκώνει γυμνά γκομενάκια στο κρεβάτι του . Όταν ένας σοβαρός τραυματισμός από πληρωμένο αθλητή τον βγάλει εκτός μάχης , ο Walker θα εκβιαστεί με το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων να προδώσει τις αρχές του και να πάρει την θέση του στο ρίνγκ .
Θέλει να κερδίσει και την μάχη , αλλά και τον πόλεμο εναντίον του συστήματος .
Στο τέλος όλοι τον αγκαλιάζουν ιδρωμένο , ακόμη και ο δεύτερος προπονητής του Brody με το τατουάζ της σημαίας του Νότου στον ώμο (κοντινό όλο σημασία στην πρώτη τους γνωριμία το οποίο έμεινε ανεκμετάλλευτο) .
Το Αίσθημα :
Η Gillian White ( JACKIE BROWN ) είναι η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Brody , Myca Cruz . Χωρισμένη με ένα παιδί . Ερωτεύεται αναμενόμενα τον ευγενή Walker .
ΛΟΙΠΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ :
Ο Tony Jaa ( ONG BAK ) κάνει τον εαυτό του . Βλέπει τον Walker σε μια εκδήλωση πριν τον μεγάλο αγώνα και νομίζει πως είναι ο Cuba Goodding Jr και φοτογραφίζεται ενθουσιασμένος μαζί του .
Η Jeeja Yanin ( RAGING PHOENIX ) είναι η άγνωστη κοπέλα που προπονείται ντυμένη σαν αγόρι στο γυμναστήριο για να μην τραβάει την προσοχή .
Ο Eoin O'Brien ( KILL 'EM ALL , TEKKEN: A MAN CALLED X , THE ASIAN CONNECTION ) είναι ο Cobra O'Conor . Προπονείται στο γυμναστήριο που ετοιμάζεται ο James και αρχίζει τα καλαμπούρια από νωρίς με τον Walker . Από Mister Miyagi μέχρι Jet Leroy τον στολίζει μέχρι που θα μετρήσει τα πλευρά του μέσα στο κλουβί .
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο Esai Morales ( LA BAMBA , FROM DUSK TILL DAWN: THE SERIES ) είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας Hugo Vega διοργανωτής της φιέστας και υπεύθυνος της ομοσπονδίας Mortal Combat PFC . Ευτυχώς στους αγώνες δεν παλεύουν ακόμη με όντα από άλλες διαστάσεις για να σωθεί ο πλανήτης . Βάζει άνθρωπο να τραυματίσει επίτηδες τον Bbrody ώστε να παλέψει ο Walker στην θέση του , αφού το όνομά του θα έφερνε περισσότερα έσοδα . Ειδικά μετά το viral video από την προηγούμενη ταινία που τον δείχνει να πλακώνει 4 αστυνομικούς με δεμένα χέρια .
Καταλήγει να πληρώνει τα μαλλιά της μπριγιαντινισμένης κεφαλής του .
Ο κτηνώδης παλαιστής που περνιέται για άνθρωπος Nathan Jones ( TROY , THE PROTECTOR , CONAN THE BARBARIAN , CHARLIE'S FARM , MAD MAX: FURY ROAD ) είναι ο αντίπαλος του Walker , Caesar "Psycho" Braga , γνωστός και ως ασταμάτητη δύναμη της φύσης . Παλεύει για λογαριαμό του Vega . Καλύτερα να μην τον νευριάζει κανείς γιατί αναποδογυρίζει τραπέζια και κουτουλάει το κεφάλι του σε καθρέφτες για να επανέλθει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.