Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

WOLFCOP (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο με χορταστική χρήση πατροπαράδοτων ειδικών εφέ από τον Καναδό Lowell Dean ( 13 EERIE , ANOTHER WOLFCOP ) .
O κάμεραμαν/ηλεκτρολόγος/ηθοποιός-για-όλες-τις-δουλειές Leo Fafard ( ANOTHER WOLFCOP ) είναι ο λυκόμπατσος του τίτλου , Lou Garou (λυκάνθρωπος στα Γαλλικά) . Είναι ο αργόσχολος αλκοολικός αστυνομικός βοηθός σερίφη μιας μικρής επαρχιακής πόλης ο οποίος μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο αλλά δεν χάνει τα λογικά του και κρατάει την στολή για να επιβάλει πιο αποτελεσματικά από ποτέ την τάξη .
H μικρή πόλη Woodhaven είναι μια επαρχιακή πόλη με τους αρχετυπικούς χαρακτήρες να χρωματίζουν ευχάριστα την ατμόσφαιρα . Ο ετήσιος εορτασμός μεθυσμένου κυνηγιού του θρυλικού κτήνους που υποτίθεται πως περιφέρεται στο δάσος είναι μόλις μερικές μέρες μακριά - καθώς και η εκλογή του νέου δημάρχου της πόλης . Μέχρι που σαυράνθρωποι σατανιστές κάνουν την εμφάνισή τους στην περιοχή και χαλάνε την εορταστική ατμόσφαιρα . Ο Lou κατά την διάρκεια μιας νυχτερινής περιπολίας πέφτει θύμα τους και γίνεται ακούσια του μέρος του τελετουργικού τους . Την επόμενη μέρα ξυπνάει με μια πεντάλφα χαραγμένη στο στήθος και με όποιες αισθήσεις του έχουν γλυτώσει από την άμβλυση που προκαλεί η μακροχρόνια κατάχρηση αλκοόλ οξυμένες στο έπακρο .
Μετά από έρευνες πάνω στην λατρεία του διαβόλου που κάνει στην τοπική βιβλιοθήκη (το πάνε old-school , δεν κάθεται να ψάξει στο ίντερνετ όπως συνηθίζεται σε ανάλογες παραγωγές) ο πλέον αγχωμένος με τον τριχωτό άλλο του εαυτό Lou , μαθαίνει πως η δημιουργία ενός λυκάνθρωπου καταλήγει σε θυσία του κτήνους από τους shapeshifters αφέντες που τον δημιούργησαν με σκοπό να χρησιμοποιούν το αίμα του για να αυξήσουν τις μαγικές δυνάμεις τους κατά την διάρκεια του λεγόμενου Ξεκαθαρίσματος (το οποίο τελείται κάθε 32 χρόνια) .
Ο Jonathan Cherry ( FINAL DESTINATION 2 , HOUSE OF THE DEAD , ANOTHER WOLFCOP ) είναι ο Higgins , ο χαρακτηριστικός επαρχιώτης κυνηγός που είναι με το ένα πόδι εκτός ψυχιατρείου επειδή πιστεύει στους εξωγήινους . Είναι ο καλύτερος φίλος του Lou και γίνεται το sidekick του τριχωτού εκπρόσωπου του νόμου . Λειτουργεί ως κωμική ανακούφιση και φωνή της συνείδησης του κτήνους . Μέχρι την τελική ανατροπή .
Η Amy Matysio ( ANDROID APOCALYPSE , VAMPIRE DOG , ANOTHER WOLFCOP ) είναι η Tina . Βοηθός σερίφη , συνάδελφος του Lou . Ο πατέρας της υπήρξε ο προηγούμενος λυκάνθρωπος που θυσιάστηκε στον βωμό της σατανικής δίψας για εξουσία . Είναι η μοναδική που δεν είναι σαυράνθρωπος .
Το Παραλίγο Αίσθημα :
Η Sarah Lind ( SEVERED , TRUE JUSTICE , THE EXORCISM OF MOLLY HARTLEY ) είναι η σέξι μπαργουμαν στο μόνιμο στέκι του Lou , Jessica . Το ξεδιάντροπο ρομάντζο δεν εξελίσσεται όπως θα περιμένε ο Lou , καθώς η Jessica αποκαλύπτεται πως είναι σαυράνθρωπος/σατανιστής και η παλιά δήμαρχος της πόλης . Το νέο θύμα τους είναι ανεξέλεγκτο εξαιτίας της αλόγιστης χρήσης αλκοόλ , γεγονός που θα ματαιώσει τα σχέδια του Ξεκαθαρίσματος .
Ο Υποτιθέμενος Κακός που τελικά Είναι άλλο ένα Μέλος της Συμμορίας των Σαυράνθρωπων Σατανιστών που ελέγχουν την πόλη :
Ο Jesse Moss ( GINGER SNAPS , FINAL DESTINATION 3 , THE UNINVITED , TUCKER & DALE VS EVIL , IRON INVADER , 13 EERIE , STILLBORN ) είναι ο πλέον αναγνωρίσιμος από το υπόλοιπο καστ και ερμηνεύει τον ανώνυμο αρχηγό της απάνθρωπης συμμορίας που ελέγχει την πόλη τα τελευταία 200 χρόνια . Όταν δεν φοράει την μορφή του συμμορίτη , κάνει τον αρχηγό της αστυνομίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.