Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

COWBOYS & ALIENS (2011)

Ο τόπος : Arizona .
Ο χρόνος : 1873 .
Ο Jake Lonergan ξυπνάει στην μέση του πουθενά , χωρίς μνήμη και με ένα μεταλλικό περικάρπιο ικανό να αντινάξει ένα ολόκληρο βουνό ...
Σύντομα , μαζί με μια ομάδα ανθρώπων από την μικρή κοινότητα του Absolution , την παλιά του συμμορία και μερικούς Απάτσι , θα ταξιδέψουν στην άγρια δύση , για να αντιμετωπίσουν τους ακόμη πιο άγριους εξωγήινους που έχουν απαγάγει συγγενείς και φίλους ....
Ο Daniel Craig είναι ο Jake Lonergan . Μεγάλο μούτρο και κλέφτης χρυσού που τη γλύτωσε από τα χέρια των επίσης χρυσοθήρων εξωγήινων . Χωρίς μνήμη , αλλά με ένα υπερόπλο στα χέρια του , καταφέρνει να εννώσει όλους τους παραπάνω σε έναν αγώνα μέχρι τέλους , που άμμεσα θα σώσει τον πλανήτη από την επερχόμενη αποίκηση των σκληροτράχηλων του διαστήματος !
Ο Harrison Ford είναι ο Woodrow Dolarhyde , πρώην στρατιωτικός και νυν τοπικός άρχοντας με μεγάλη επιρροή και χρήμα . Μπαίνει στην ομάδα διάσωσης , καθώς οι εξωγήινοι έχουν απαγάγει τον μονάκριβο και κακομαθημένο γιο του .
Η Abigail Spencer ( THE HAUNTING IN CONNECTICUT 2 ) είναι η Alice . Στην πορεία καταλαβαίνουμε πως είναι και αυτή εξωγήινη , αλλά από άλλο πλανήτη , αφού δεν μοιάζει με τους βατραχο-πιθυκο-δεινόσαυρους και έχει σκοπό να καταστρέψει την κερδοφόρα επιχείρηση που έχουν στήσει . Πεθαίνει και επιστρέφει ξανά μέσα από μια μεγάλη πυρρά εντελώς γυμνή . Μάλλον έχει πάρει τη μορφή της άγριας γκόμενας για να περνάει απαρατήρητη στην άγρια δύση . Ξέρει και μιλάει κάθε γλώσσα του πλανήτη Γη , αφού συννενοείται άψογα με τους Απάτσι . Παίζει διαγαλαξιακό ειδύλλιο με τον Jake το οποίο διακόπτεται βίαια από την αποστολή αυτοκτονίας που έχει ...
---------------------------------------------------
Οι εξωγήινοι :
Οι διαστημικοί επισκέπτες αυτή τη φορά έχουν έρθει στη Γη με σκοπό να καβατζώσουν το χρυσάφι της . Τόσοι πλανήτες έκει έξω , η Γη κάνει πάντα τη διαφορά με τα σπάνια ορυκτά της και τους γουστόζους κατοίκους της ... Είναι μια μικρή ομάδα εξερευνητών , που φτιάχνουν κατάσταση για το επόμενο μεγάλο κύμμα κατάκτησης .
Κλέβουν ανθρώπους και τους βάζουν να κοιτάνε έναν μεγάλο φως μέσα σε κάτι σπηλιές λες και βλέπουν ταινία του Spielberg .
Έχουν χερούκλες με τρια δάκτυλα που λειτουργούν και ως σπαθιά και έξτα ψευτο-χέρια για δουλειές που απαιτούν περισσότερη λεπτομέρια (μάλλον έτσι κατάφεραν να φύγουν στο διάστημα) .
Η φρικτή εμφανισή τους δεν τους κάνει ευχάριστους τύπους για κουβέντα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.