Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

PRESIDENT EVIL (2018)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον starwars-όπληκτο βιντεά , Richard Lowry ( RAPTURE , DOMINION , APOCALYPSE RISING , ALIEN OVERLORDS ) .
Με την γνωστή SJW διάθεση που διακατέχει κάθε ουρανιοτοξικό ξενερομένο ΜΜΕ/youtuber ανθρωπάριο από το εκλογικό αποτέλεσμα των Αμερικάνικων εκλογών του 2017 , ο Lowry δίνει με την σειρά του μια γροθιά/κλανιά στον "νέο μεσαίωνα" δημιουργώντας ένα σαχλό halloween-rip-off slasher (με το γνωστό Carpenter-o-πιανάκι να παίζει μερικές νότες κάτω στο υπόβαθρο) με μανιακό ο οποίος κυνηγάει να σκοτώσει τρεις γυναίκες μη-w.a.s.p. καταγωγής φορώντας την πρισμένη James Kirk μουτσούνα του 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Donald John Trump !
Όλα ξεκίνησαν την νύχτα των εκλογών του 1980 . Ο διαταραγμένος ανήλικος David φοράει μια αποκριάτικη μάσκα Ronald Reagan και σκοτώνει την μητέρα του η οποία έχει εξωσυζυγική σχέση με έγχρωμο άντρα …
38 χρόνια μετά o David δραπετεύει από το φρενοκομείο Lar-a-mago .
Λίγες μέρες πριν τις αποφασιστικές mid-term εκλογές του Νοεμβρίου τρεις γυναίκες , μια μουσουλμάνα , μια μεξικάνα με τον ανήλικο αδελφό της , μια Aϊτινή και ένα tranny-builder , γίνονται στόχος του παλαβού με τη μουτσούνα Trump .
Τα καλαμπούρια και οι αναφορές/υπονοούμενα σε διάφορους βλακώδεις πολιτικούς/τηλε-χαρακτήρες της Αμερικής που δεν έπιασα ιδιαίτερα πηγαινοέρχονται αλλά αν περιμένεις ευφάνταστο slasher και καλά πρακτικά εφε διάλεξε καλύτερα κάτι από την αχανή λίστα της δεκαετίας του '80 γιατί η νέα γενιά έχει μόνο λόγια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.