Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

TERMINATOR: DARK FATE (2019)

Γραμμένο για μια ηλίθια νέα γενιά κοινωνικών πολεμιστών του πληκτρολογίου η οποία δεν ενδιαφέρεται για το sci-fi , αλλά μόνο για το τι έχει μέσα στο βρακί της και πως μπορεί να το διαχειριστεί μέσα στο κεφάλι της από το ακόλουθο τσούρμο ανθρώπων :
David S. Goyer ( τα παλιά καλά - DEATH WARRANT , KICKBOXER 2: THE ROAD BACK , DEMONIC TOYS , DARK CITY , σχεδόν όλες οι τελευταίες ταινίες της DC με Batman και Superman ) , Justin Rhodes ( έχει έτοιμο το σενάριο για το μελλοντικό ROBOCOP RETURNS - γιατί πρέπει να τραβήξουμε την νοσταλγία από τις κατσαρές τρίχες ) , Billy Ray ( THE HUNGER GAMES , OVERLORD ) , Josh Friedman ( WAR OF THE WORLDS , TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES ) , Charles H. Eglee ( PIRANHA PART TWO: THE SPAWNING ) και James Cameron .
Σκηνοθετημένο από τον Tim Miller ( DEADPOOL ) - υπό την εποπτεία του Cameron .
Η προηγούμενη απόπειρα reboot του franchise ( TERMINATOR GENISYS ) έβγαλε 440 εκατομμύρια κέρδη και δεν συνεχίστηκε ποτέ ως η νέα τριλογία .
Αυτή έβγαλε 261 ....
Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα του reboot/sequel το οποίο εξαφανίζει από τον χώρο-χρόνο όλες τις ταινίες που βγήκαν μετά το TERMINATOR 2: JUDGMENT DAY (1991) και την τηλεοπτική σειρά TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES ( 2008-2009) :
Ο Arnold Schwarzenegger ( THE EXPENDABLES ) είναι ένα διαφορετικό μοντέλο Εξολοθρευτή Τ-800 το οποίο σκότωσε τον νεαρό John Connor πίσω στο 1998 . Από τότε προσπαθεί να εξιλεώσει τον προγραμματισμό του "για τον John" στέλνοντας στην πάντα ετοιμοπόλεμη/χαροκαμένη μάνα Sarah συντεταγμένες χαμένων (;) εξολοθρευτών που επιστρέφουν στο παρελθόν για να ολοκληρώσουν την πλέον εκτός Skynet αποστολή τους αφού το μέλλον αυτό έχει διαγραφεί . Έχει αποκτήσει οικογένεια και κυκλοφορεί ως Carl . Ζει στην εξοχή και πουλάει κουρτίνες . Δεν θα επιστρέψει μετά από αυτή του την αποστολή , κάτι που ακούγεται και σαν αποχαιρετιστήριο μήνυμα εκτός οθόνης όταν το λέει .
Η Linda Hamilton ( BEAUTY & THE BEAST ) είναι η Sarah Connor . Πλέον δεν μας νοιάζει η ζωή της γιατί απ'ότι φαίνεται έσωσε το μέλλον μιας ανθρωπότητας η οποία ούτε καν γνωρίζει ποια είναι τόσο η ίδια όσο και ο ήρωας της αντίστασης γιος της .
Έχει μουστέψει τόσο πολύ που νόμιζα ότι έβλεπα τον Harisson Ford .
Ο Edward Furlong ( ANIMAL FACTORY , THE CROW: WICKED PRAYER , NIGHT OF THE DEMONS , THE ZOMBIE KING ) εμφανίζεται ως "John Connor reference" , ο ψηφιακός 12χρονος εαυτός του δηλαδή , ο οποίος τρώει τις σφαίρες του εξολοθρευτή σε ένα τροπικό θέρετρο πριν προλάβει να απολαύσει τον χυμό του στην αρχή της ταινίας . Χάθηκε μεγάλη δραματουργική ευκαιρία να τον παρουσιάσουν όπως είναι τώρα στην αληθινή ζωή - έναν κατεστραμένο προφήτη του τέλους της ανθρωπότητας .
Η Mackenzie Davis ( BLACK MIRROR , BLADE RUNNER 2049 ) είναι η αναβαθμισμένη άνθρωπος Grace . Η βιονική αναβάθμισή της της δίνει υπεράνθρωπες δυνάμεις μικρής διάρκειας . Μπορεί και κόβει μύγες στα δύο με μαχαίρι επιβίωσης , αλλά όταν το παρακάνει χρειάζεται νερό και φάρμακα για να επανέλθει το σύστημα . Το κούρεμα της την κάνει δυναμικό μπροστάρη του ουρανιοτοξικού κινήματος σκοτώστε-όλους-τους-άντρες . Επιστρέφει στο παρελθόν για να προστατεύσει την νέα γραμματέα του σοσιαλιστικού συνδικάτου εργατών του μέλλοντος , Dani Ramos ( Natalia Reyes ) - η οποία πείθει τους αποκτηνομένους της αποκάλυψης να συνεργαστούν για το κοινό καλό με τα λόγια - θα μπορούσε να κάνει και αποχή από το σχολείο μέχρι να φύγουν οι εξολοθρευτές επίσης .
Το Κακό :
Ο Gabriel Luna ( TRUE DETECTIVE , AGENTS OF S.H.I.E.L.D. ) είναι ο despasito εξολοθρευτής που κυνηγάει χωρίς έλεος την σωτηρία της μελλοντικής ανθρωπότητας που ακούει στο όνομα Dani . Αν και θα του πήγαινε η κωδική ονομασία Τ-ΧΟΥΑΝ-Θάουσαντ , είναι μοντέλο REV-9 , cyborg-εξολοθρευτής του δεν-ξέρω-τι είναι-το-Skynet , Legion ( άλλο ένα στρατιωτικό πρόγραμμα άμυνας που αποτρελάθηκε και αποφάσισε να αφανίσει τους δημιουργούς του ) . Ο Γαβριήλ/Χουάν είναι και αυτός από υγρό μέταλλο και μπορεί να βγαίνει από τον ενδοσκελετό του για να κυνηγάει με mortal kombat ευαισθησίες μαζί του ως αντίγραφο τα θηράματα του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.