Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

BRUTAL (2017)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο με ψηφιακή κάμερα τίγκα στο beta-film/grindhouse φθοροποιό φίλτρο από τον Takashi Hirose ( BANDAGED , MORATORIUM ) .
Η 67λεπτη ιστορία χωρίζεται σε τρία μέρη : Άντρας , Γυναίκα , Άντρας και Γυναίκα .
Ο Άντρας ( Butch - KARATE KILL ) είναι ένας διεστραμμένος σαδιστής ο οποίος απαγάγει και βασανίζει μέχρι θανάτου νεαρές γυναίκες μέχρι να βρει την κατάλληλη σύντροφο που θα μπορέσει να τον καταλάβει . Τις βιάζει με μαχαίρι . Όταν δεν σκοτώνει , παρακολουθεί πορνό παρέα με τα κομμένα κεφάλια των φιλενάδων του .
Η Γυναίκα ( Ayano ) είναι επίσης κατά συρροή δολοφόνος και κάνει το ίδιο ακριβώς με άντρες μέχρι να βρει κάποιον που να της πει πως όλα θα πάνε καλά . Εκτονώνεται μαχαιρώνοντας με μανία τα θύματά της στα γεννητικά τους όργανα . Σε αντίθεση με τον υπέρβαρο οτάκου η γυναίκα είναι πιο κοινωνική και γνωρίζει τα θύματά της σε μπαρ .
Παράλληλα με την παρουσίαση/χτίσιμο των χαρακτήρων των δύο ανθρωπο-κυνηγών παρακολουθούμε στην ίδια περιοχή της
πόλης νεαρά ζευγάρια να εκφράζουν αθώας μορφής φλερτ σε απόσταση αναπνοής , ίσως για να ισορροπηθεί κάπως η νοσηρή ατμόσφαιρα της ανελέητης βίας .
Όταν οι δύο χαρακτήρες συναντηθούν στην τελική πράξη του ψυχοδράματος το αποτέλεσμα είναι ερωτικό και αιματοβαμμένο καθώς ανάμεσα στην ανταλλαγή μαχαιρωμάτων καταλαβαίνουν την εκρηκτική ανάγκη τους για φυσική επαφή στην ψυχοπαθολογία τους - υπάρχει όμως ένα μεγάλο λειτουργικό πρόβλημα σε ότι αφορά την ολοκλήρωση της σχέσης τους ...
Η Asami ( RAPE ZOMBI SAGA , GUN WOMAN , KARATE KILL ) εμφανίζεται για λίγο ως το κομμένο κεφάλι που συμβουλεύει τον "άντρα" σε μια παραληρηματική συζήτηση τύπου MANIAC (1980) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.