Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

FERAL (2006)

Η μοναδική splater-ια της ταινίας . Κόνουν αληθινό κρέας (υποτίθεται ανθρώπινο
αληθινό ξερατό από αποσυνθεμένο πτώμα αγριογούρουνου . Cinema Verite .
ο μπάρμπα-ερευνητής του μεταφυσικού .
Το τέρας . Όσο το βλέπεις εσύ , άλλο τόσο πρόλαβα να το δω και εγώ μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα που εμφανίζεται προς το τέλος της ταινίας ...

Από τον τίτλο και μόνο , το μυαλό πάει κατευθείαν σε λυκάνθρωπο . Αλλά μη περιμένεις καθόλου λυκανθρωπικό lore και ασημένιες σφαίρες .
Παρακολουθούμε την ιστορία ενός ζευγαριού που χάνει την κόρη του σε κάποιο δάσος . Λογικό , αφού ζούνε μέσα σε αυτό σαν τους χίπιδες μέσα σε ένα τρέηλερ .
Κατά καιρούς στο συγκεκριμένο σημείο εξαφανίζονταν ζώα , ώσπου ήρθε η στιγμή της μικρής να χαθεί μέσα στο σκοτάδι .
Οι γονείς αποφασισμένοι να βρουν το παιδί τους , βρίσκουν ένα τριχωτό τέρας και αρχίζουν την αγωνιώδη καταδίωξη για να το πιάσουν . Είναι νύχτα όμως και καταλήγουν να σκοτώσουν έναν γείτονα , με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας κύκλος από φονικές γκάφες και μεταφορά πτωμάτων σε διάφορες κρυψώνες που θα κοστίσουν την ζωή σε άλλους τρεις ανθρώπους και την ψυχολογική ισορροπία του ζευγαριού !
Αφού βλέπεις ότι δεν το 'χεις , τι το παίζεις κυνηγός !;
Οι γονείς εκτροχιάζονται εκτός νόμου τεμαχίζοντας τους πάντες για να κρύψουν τα ίχνη τους , και τελικά συλλαμβάνονται απ΄την αστυνομία (αφού απέτυχε η συγκινησιακά φορτισμένη απόπειρα διπλής/ταυτόχρονης αυτοκτονίας) .
Αίσθηση προκαλεί η ύπαρξη ενός μουσάτου γέρου ερευνητή που έχει κάμερες σε όλο το δάσος και παρακολουθεί το ζευγάρι καταγράφοντας κάθε κίνηση σε βιντεοκασέτες . Νομίζει πως έχει ανακαλύψει τον Bigfoot .
ΚΑΘΟΛΟΥ έκπληξη , δεν αποτελεί το γεγονός πως τελικά το τριχωτό τέρας είναι η κόρη του ζευγαριού .
Και όλα αυτά μόνο με 65,000 δολάρια και ένα δοκιμασμένο εξώφυλλο dvd από την Brain Damage Films (όχι αυτό που έχω χρησιμοποιήσει εδώ που θυμίζει τα εξώφυλλα των βιβλίων του Torchwood) ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.