Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

PUPPET SHOW (2008)


Πρώτη και τελευταία σκηνοθετική προσπάθεια του Jay Gowey , με φεσο-κεφάλαιο από το site Monsters of Extinction και προώθηση μέσω myspace .
O Rick έγινε διάσημος με το παιδικό του σόου , Πόλη Τσίρκο . Αλλά αυτό ήταν πολλά χρόνια πρίν . Το σόου κράτησε από το 1933 μέχρι το 1958 (και όλοι είναι ντυμένοι λες και είναι 2008) .
Πλέον ο Rick ζει μόνος , με την βοήθεια μιας εσωτερικής νοσοκόμας . Εμείς παρακολουθούμε τα γεγονότα που έκαναν πρώτη φίρμα τον Rick , στην εποχή της νιότης του ....
Στην Πόλη Τσιρκο , τα παιδάκια διασκεδάζουν με το μοναδικό εγκαστρίμυθο ταλέντο του Rick . Καλοί και αστείοι οι ηθοποιοί που πλαισιώνουν το σόου , αλλά υπάρχει μία μαριονέρα που μιλάει που είναι η αγαπημένη τους : ο Τσάρλυ ο Στρειδοσουποκέφαλος (έτσι μεταφράζεται , τι να κάνω ;) . Ο Rick μετά από σατανική συνεννόηση (το γνωστό "υπόγραψε εδώ-και-θα-στρίβω-τις-ρόγες-της-ψυχής-σου-για-την-υπόλοιπη αιωνιότητα" συμβόλαιο) με έναν δαίμονα φέρνει στην ζωή την απαράδεκτη φρικουλο-μαριονέτα .
Φυσικά όταν κάνεις συμφωνίες με ψηφιακούς δαίμονες , αργά ή γρήγορα όλα θα πάνε στον διάολο και ο Στρειδοσουποκέφαλος θα αρχίσει να σκοτώνει τους πάντες !
Ξεκινώντας από τον Rick (για να τελειώνει η συμφωνία) και συνεχίζοντας με τους γνωστούς της εγγονής του που κληρονόμησε την καταραμένη μαριονέτα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.