Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

DEEP DARK (2015)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο στα πρότυπα των παράξενα αλληγορικών ιστοριών του Rod Serling από τον ηθοποιό Michael Medaglia ( THE DEVIL'S MUSE ) .
Ο Hermann ( Sean McGrath - fratboy στα δύο πρώτα TWILIGHT ) είναι ένας αποτυχημένος γλύπτης ο οποίος προσπαθεί να κάνει την μεγάλη έκπληξη στον κόσμο της τέχνης αλλά δεν έχει τύχη με τα ανέμπνευστα έργα του . Η μια αποτυχία μετά την άλλη τον έχει κάνει απόβλητο στα κυκλώματα των τοπικών γκαλερί . Η προσωπική του κατάβαση του σε ψυχολογικό επίπεδο άστεγου σταματάει απότομα όταν ανακαλύπτει τυχαία σε έναν τοίχο του φτωχικού του διαμερίσματος μια τρύπα . Η τρύπα του μιλάει ( με την φωνή της Denise Poirier - AEON FLUX , GOLGO 13: QUEEN BEE , VAMPIRE HUNTER D ) και τον βοηθάει να δημιουργήσει καινούργια έργα τα οποία προκαλούν έντονα συναισθήματα σε όσους τα παρατηρούν βγάζοντας από "μέσα" της υγρά κομμάτια σε οβάλ σχήμα τα οποία τελειοποιούν τις συνθέσεις του .
Με την καριέρα του να απογειώνεται και την προσωπική του ζωή να υποδέχεται έναν νέο έρωτα στο πρόσωπο της γκαλερίστιας η οποία τον αναλαμβάνει , ο Hermann θα υποκύψει χωρίς δεύτερη σκέψη όταν η τρύπα στον τοίχο μετατραπεί σε εξώ-διαστασιακή glory hole και του ζητήσει να κάνουν σεξ - ως αντάλλαγμα για τα κομμάτια του εαυτού της που του προσφέρει .
Όπως συμβαίνει αργά η γρήγορα σε κάθε καταραμένο ερωτικό τρίγωνο , έτσι και εδώ , η αλήθεια για την ύπαρξη του αόρατου ερωτευμένου πλάσματος που κατοικεί μέσα στον τοίχο θα καταστρέψει τις ζωές όλων όσων το αποτελούν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.