Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ZOMBIE NINJAS VS BLACK OPS (2015)


Γραμμένο από την Kylie Claude και σκηνοθετημένο από τον Rody Claude ( DEADTIME ) .
Η αδίστακτη Ιαπωνική εταιρία ασφαλείας και οπλικών συστημάτων Saisei Security κάνει μυστικά πειράματα με νεκρούς της μισθοφόρους/υπαλλήλους οι οποίοι ήταν άρτια εκπαιδευμένοι δολοφόνοι όσο ζούσαν , αλλά έπεσαν στην γραμμή του καλοπληρωμένου καθήκοντως .
Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί μια ανεξέλεγκτη ομάδα από νεκροζώντανους νίντζα - γιατί ως γνωστών , αν πεθάνεις και έχεις ήδη στρατιωτική εκπαίδευση επιστρέφεις ως ΝΙΝΤΖΑ . Υπό τις διαταγές του αρχηγού της ομάδας ( ο UFC αγριάνθρωπος Soa "The Hulk" Palelei ) , οι νίντζα σπέρνουν τον τρόμο και τον θάνατο στους πάντα ανυποψίαστους πολίτες (στα δύο τρίτα της ταινίας μόνο ο Palelei κάνει σαν παλαβός σε κάθε σκηνή μάχης - οι υπόλοιποι τρεις φαίνονται όλοι μαζί όταν μια επιστήμονας κάνει αναδρομή στα γεγονότα και μοιράζονται τους ρόλους με την ομάδα που έρχεται για να τους σταματήσει - τα fullface βοηθούν σε αυτό) .
Μισθοφορική Ομάδα Ειδικών Αποστολών που φορά σήματα αστυνομίας , αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον νόμο , στέλνεται στην περιοχή από κάποιον μυστηριώδη χαρακτήρα που λέγεται Hiraldo ( Paul Boucher ) με σκοπό να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες όλους τους μάρτυρες .
Ανάμεσα στους έντρομους πολίτες τυχαίνει να βρίσκεται και ο πρώην στρατιωτικός Dillon ( Adam T. Perkins ) ο οποίος είναι στα γραφεία της εταιρίας και ψάχνει για δουλειά ως υπεύθυνος ασφαλείας .
Ο Dillon φαίνεται να είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει την ασταμάτητη βιο-απειλή , καθώς έχει εμπειρία χρόνων στο θέμα , από τις περιοδείες του στις εμπόλεμες ζώνες ανά τον πλανήτη όπου έχει βρεθεί . Γνωρίζει να χειρίζεται κάθε είδους όπλο , κυρίως το δυνατότερο που είναι το ίδιο του το σώμα . Ξέρει να τα βάζει τόσο με τρομοκράτες , όσο και με βιολογικές απειλές . Έχει ανάγκη από τα χρήματα γιατί έχει βάλει υποθήκη το σπίτι του για τα επόμενα 25 χρόνια - οπότε ο ιδιωτικός τομέας θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή για εκείνον . Οι ζόμπι Νίντζα του αλλάζουν κάπως τα σχέδια και συντομεύουν την ζωή του .
ΤΑ ΖΟΜΠΙ-ΝΙΝΤΖΑ :
Έχουμε να κάνουμε με ιδιαίτερη περίπτωση βιολογικού/σεναριακού ατυχήματος αυτή τη φορά , αφού οι νεκροζώντανοι της ταινίας είναι άριστα εκπαιδευμένοι δολοφόνοι .
Κατατάσσονται στην υποκατηγορία των ζόμπι , μόνο και μόνο επειδή "επέστρεψαν" από τον θάνατο . Είναι κάτι μεταξύ "Παγκόσμιου Στρατιώτη" και σπινταρισμένου MMA/παρκουρίστα . Οι κινήσεις τους είναι τουλάχιστον σπαστικές σε σημείο ξεβιδώματος σαν να έχουν όλες τις αισθήσεις τους σε συναγερμό , ψάχνοντας διαρκώς τον χώρο και τρέμοντας ασταμάτητα από την έξτρα ουσία που χρησιμοποιήθηκε για την επαναφορά τους - παρόλο που δεν υπάρχει σταγόνα αίματος μέσα στο σώμα . Είναι νεκροί αλλά δεν είναι σάπιοι . Την αισθητή διαφορά με τους υπόλοιπους βιντεο-Νίντζα την κάνουν τα σούπερ κόκκινα μάτια τους και τα απόκοσμα ουρλιαχτά τους - επίσης αντί να σε δαγκώσουν , σε πλακώνουν μέχρι θανάτου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.