Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

IBIZA UNDEAD (2016)


Γραμμένο με κοινωνικό σχόλιο το οποίο είναι τόσο εμφανές και ανούσιο αυτόν τον καιρό που απλά επιλέγω να το αγνοήσω και σκηνοθετημένο ως ταξιδιωτικός οδηγός απροσάρμοστων από τον Andy Edwards ( HOUSEPARTY OF THE DEAD V & 6 , BLAZE OF GORY ) .
Παρέα 3 ξέφρενων αρχετυπικών Βρετανών καταφθάνει στην Αϊμπίθα έτοιμη για αλα Jordie Shore αφροδίσια νοσήματα που κυκλοφορούν μόνο σε τέτοιου τύπου θέρετρων διασκέδασης κάτω από τον ήλιο .
Παράλληλα στον πραγματικό κόσμο έχει ξεσπάσει κάποιου είδους ελεγχόμενης ζόμπι-αποκάλυψης χαμηλού προϋπολογισμού (ο κοινωνικός ιστός λειτουργεί ακόμη κανονικά , με τους μολυσμένους απλά να κάνουν μερικές χώρες επικίνδυνες για ταξίδι) με κάποιους επιχειρηματίες που δρουν στον κλάδο της παραπάνω εφήμερης διασκέδασης να φροντίζουν να μεταφέρουν λαθραία το "πρόβλημα" εκτός Μεγάλης Βρετανίας . Δυστυχώς το τελευταίο προγραμματισμένο για αναχώρηση φορτίο λαθρονεκρομεταναστών έπεσε στην θάλασσα και ξεβράστηκε με σεναριακή άνεση στα παράλια της Ισπανίας , κοντά στο σημείο όπου διασκεδάζει το φαινομενικά τελευταίο καλοκαίρι της η πάντα ανέμελη νεολαία .
Τα εφέ είναι κυρίως χειροποίητα αλλά κωμικά αληθοφανή , με την επιπλέον σάχλα της εύκολης φαρσοκωμωδίας κολεγιακού χαρακτήρα καταρρακώνει το συνολικό αποτέλεσμα ενός είδους που το 95% των κυκλοφοριών θέλουν να σε κάνουν να γελάσεις με το ζόρι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.