Κυριακή 30 Απριλίου 2017

CYBORG X (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο για κατευθείαν-σε-dvd απολαύσεις από τον Kevin King ( ZOMBIE HUNTER ) .
Σε ένα χαμηλού προϋπολογισμού μακρινό μέλλον , κυβερνο-ψηφιακός ιός μολύνει τον κεντρικό υπολογιστή μυστικού εργοστασίου παραγωγής όπλων της κατά τα άλλα φιλάνθρωπης εταιρίας X-Corp με αποτέλεσμα τα πολεμικά drones να αρχίσουν να στοχοποιούν τους πάντες εξαπολύοντας πυρηνική επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας !
Έναν χρόνο μετά :
Ανάμεσα στα συντρίμμια της μεταποκαλυπτικής πλέον πραγματικότητα τα μηχανήματα της X-Corp λειτουργούν ως παρασιτικοί οργανισμοί που προσκολλούνται στο πρόσωπο των θυμάτων τους δημιουργώντας υβριδικούς κυβερνο-μπόντι-μπίλντερς . Οι εξολοθρευτές β-κλάσης έχουν βαλθεί να κάνουν όλο και δυσκολότερη την επιβίωση των εναπομεινάντων επιζώντων που επιμένουν ακόμα να προσπαθούν να αποτρέψουν τον τελικό αφανισμό του πολιτισμού .
Σε μια αποστολή διάσωσης η στερεοτυπική ομάδα στρατιωτών που θα μας απασχολήσει για την επόμενη μιάμιση ώρα βρίσκουν τον πρώην διευθυντή/συνιδρυτή της σατανικής εταιρίας X-Corp , Jack Kilmore ( Rocky Myers - VAMP U , ORC WARS , THE ADVENTURES OF ROBOREX , MYTHICA: THE DARKSPORE ) να κάνει τον ημίγυμνο ψόφιο κοριό μέσα σε ένα κτήριο γεμάτο cyborgs . Το όλο εγχείρημα είναι στρατηγικής σημασίας αφού πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους μήπως και καταφέρουν κάποιο καίριο πλήγμα μέσα στην καρδιά του υπερ-υπολογιστή που ελέγχει τα πάντα .
Επιστρέφει με όσους επέζησαν της κρίσιμης αποστολής στο στρατόπεδο και συνεχίζει να περιφέρεται χωρίς μπλουζάκι για αρκετή ώρα αργότερα , μέχρι την τελική κλισέ επίθεση στην καρδιά του πολυεθνικού ιδιωτικών συμφερόντων τέρατος .
Ανάμεσα στους πολύχρωμους χαρακτήρες που απαρτίζουν την ομάδα των νεαρών κατά μέσο όρο ηρώων υπάρχει και ο πάντα διαθέσιμος για τρίτους ρόλους/περάσματα και πρώτη βλογιοκομμένη μούρη στο εξώφυλλο του dvd , Danny Trejo ( MARKED FOR DEATH ) - εδώ ως ο Κάπταιν Πολυβόλος .
Τον έχουν πυροβολήσει 30 φορές και έχει επιζήσει (30 είναι και οι λέξεις που λέει) . Είναι ικανός να σου κόψει τον λαιμό χωρίς να τον καταλάβεις σύμφωνα με τα λεγόμενα του διοικητή της βάσης . Σκοτώνει ψηφιακά κοράκια τις ελεύθερες ώρες του .
Τα βάζει με δύο "εξολοθρευτές" , αλλά δεν τα βγάζει πέρα με τις άπειρες ψηφιακές τους σφαίρες . Πεθαίνει όπως έζησε δικαιολογώντας το όνομά του , με σφιγμένα τα δόντια και σκληρό ακόρντο ηλεκτρικής κιθάρας στο κοντινό πλάνο του κλεισίματος των ματιών του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.