Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ROBOT WARS (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο κυρίως σε πρώτο πρόσωπο από τον William L. Stewart ( BIOHAZARD X ) .
Γνωστό και ως KILL BOX .
Στο κοντινό μέλλον όπου κουμάντο κάνουν οι σατανικές πολυεθνικές , ο πολιτισμός έχει δώσει την θέση του στην απόλυτη καπιταλιστική βαρβαρότητα .
Σε μια ληστεία κτηρίου της εταιρίας Milcore Industries η οποία μάλλον φτιάχνει όπλα μαζικής καταστροφής , οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι της αντίπαλης εταιρίας Pac Sinclair στην ηρωική τους προσπάθεια να ξεφύγουν με το λεγόμενο AME500A πρωτότυπο θα πρέπει να βρουν τον δρόμο προς την ασφάλεια μέσα από τους υπονόμους (αφού το ελικόπτερο διαφυγής δεν ήρθε ποτέ) , παραμένοντας ζωντανοί στις ερημουπόλεις και επιβιώνοντας των επιθέσεων των αποκτηνομένων συμμοριών που λυμμαίνονται τις άνομες περιοχές , των ιδιωτικών ταγμάτων θανάτου της εταιρίας που θέλει την ιδιοκτησία της πίσω και την συνειδητοποίηση της αλήθειας σχετικά με το περιεχόμενο του κιβωτίου που έχουν κλέψει .
Η δράση που παρακολουθεί ο θεατής υποτίθεται πως είναι το βίντεο της "Επιχείρησης Hinterland" το οποίο έχει μονταριστεί για της ανάγκες της εταιρίας που πλήρωσε για την λήστεία (για λόγους μελέτης , ώστε την επόμενη φορά να είναι καλύτεροι οι πράκτορές της) , από τα εμφυτεύματα των συμμετεχόντων και όσα έπιασαν οι κάμερες της πόλης και το κλειστό σύστημα ασφάλειας της Milcore .
HARDCORE HENRY δεν το λες , αλλά ούτε και θυμίζει παραγωγή για το μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα του Syfy κρίνοντας από το εξώφυλλο του dvd . Βρίσκεται κάπου ανάμεσα , με τις πιθανότητες όμως επαναπροβολής για σκοπούς διασκέδασης αβέβαιες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.