Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

STRIP CLUB MASSACRE (2017)

Γραμμένο παρέα με τον καλύτερο του φίλο από το δημοτικό και σκηνοθετημένο χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις αλλά με περίσσια διάθεση για εύκολη χοντράδα από τον Bob Clark (αυτη είναι η πρώτη και πιθανότατα η τελευταία του προσπάθεια στον κατευθείαν-σε-βίντεο τρόμο) .
Πακεταρισμένο και διανεμημένο από την Brain Damage Films .
Η Megan ( Alicia Watson ) έχει μια χάλια μέρα :
Την απολύουν από την δουλειά της και στην επιστροφή προς το σπίτι όπου νοικιάζει πιάνει τον γκόμενο στα πράσα με την συγκάτοικο της , η οποία και την διώχνει κακήν-κακώς (κάνοντας παθιασμένο ψευτο-σεξ μπροστά της) .
Μόνη , χωρίς ελπίδα για το μέλλον , βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά της καλύτερής της Amanda μέσα στο ειδυλλιακό πορνό-μέγαρο του φραγκάτου γκομενού της κάπου στην Georgia . Ο πέφτουλας Bobby που κάθε ατάκα του δεν κρύβει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο δουλεύει στο τοπικό στριπτιζάδικο TEASE , οπότε ανοίγει άμεσα μια πόρτα διαφυγής από τον οικονομικό όλεθρο για την νεαρή πρωταγωνίστρια η οποία και προσλαμβάνεται ως σέξι σερβιτόρα . Τα τιπς δεν φτάνουν όμως για το μεροκάματο , οπότε η αναβάθμιση σε χορεύτρια δεν αργεί . Αυτό βέβαια φέρνει άλλα προβλήματα πιο επικίνδυνης φύσης στο προσκήνιο .
H Misty Mundae έχει αλλάξει πλέον όνομα (αλλά όχι επιλογές στο είδος των ταινιών όπου εμφανίζεται) και λέγεται Erin Brown . Κάνει την αδίστακτη δολοφόνο/αρχι-στρίπερ , Jazz . Έτσι και της κάτσεις άσχημα στο μάτι το πιο πιθανό είναι να χάσεις το δικό σου . Σε συνεργασία με άλλες υποστρίπερ και υπό την προστασία του καθάρματος αφεντικού του TEASE , η Jazz εξολοθρεύει χωρίς οίκτο όσες κοπέλες θεωρεί απειλή στην περιοχή της , ή βιάζει άτυχους θαμώνες με υπερμεγέθεις δονητές για διασκέδαση . Η ομορφούλα Megan φυσικά είναι η καινούργια απειλή στο φυσικό της περιβάλλον και πρέπει να αφαιρεθεί από τον νυχτερινό βιότοπο χωρίς δεύτερη σκέψη .
Τα 100 λεπτά βιντεο-δράσης δεν γεμίζουν εύκολα , οπότε :
Η Megan μετά από ένα ξέφρενο πάρτι στο σπίτι του αφεντικού (με καλεσμένους τους σκληροπυρηνικούς θαμώνες του στριπτιζάδικου και λοιπές ημίγυμνες στρίπερ β-διαλογής) καταλήγει εξευτελισμένη και σοδομισμένη με αποτέλεσμα το μυαλό της να πάρει ανάποδες και η εξιλεωτική εκδίκηση να μην αργήσει .
Έναν βιασμό με λοστό (με τα χυμένα άντερα να είναι κομμένα μακαρόνια με σάλτσα - ο καθένας κάνει ειδικά εφέ με ότι μέσα διαθέτει) , μια δολοφονία με γυάλινο καλαμάκι σνιφαρίσματος και αρκετούς ψεύτο-πυροβολισμούς αργότερα , η ηρωίδα παρέα με την καλύτερή της φίλη χάνονται στο ηλιοβασίλεμα με ένα μασούρι δολάρια μονόπολης και μια εφηβική ανεμελιά που μάλλον δεν θα τους βγει σε καλό όσο αυτή η ταινία παραμένει στο βιογραφικό τους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.