Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

THE GUEST (2014)


Γραμμένο από τον Simon Barrett ( DEAD BIRDS , YOU ARE NEXT , BLAIR WITCH , I SAW THE DEVIL ) και σκηνοθετημένο από τον Carpenter-οχτυπημένο Adam Wingard ( YOU ARE NEXT , V/H/S 1&2 , THE ABCs OF DEATH , DEATH NOTE , GODZILLA VS KONG ) .
Τα 5 εκατομμύρια δολάρια της παραγωγής έγιναν με μαγικό τρόπο 2,4 - ανάθεμα και στις δοκιμαστικές προβολές στα μάτια του πάντα σοφού λαού πρίν την κυκλοφορία -20 λεπτών του τελικού αποτελέσματος ...
O Dan Stevens ( A WALK AMONG THE TOMBSTONES , BEAUTY AND THE BEAST , LEGION ) είναι ο David Collins , ή τουλάχιστον έτσι συστήνεται στην οικογένεια των Petersons , ισχυριζόμενος πως είναι ο καλύτερος φίλος του νεκρού-στο-Afganistan στρατιώτη γιου τους . Μόλις έχει τελειώσει την θητεία του και επισκέπτεται την μικρή πόλη με σκοπό να μεταφέρει την αγάπη του χαμένου γιου στην ακόμη ταραγμένη από τον χαμό οικογένεια . Ο ίδιος έχει υποσχεθεί να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα μέλη της οικογένειας , ξεκινώντας από τον έφηβο λαπά αδερφό ( Brendan Meyer - IZOMBIE , FEAR THE WALKING DEAD ) και την ebm πανκολολίτα αδερφή του αδικοχαμένου φίλου του . Η μητέρα τον καλεί να μείνει λόγω ευγένειας για μερικές μέρες μαζί τους και η ζωή όλων αλλάζει ριζικά με ξαφνικούς θανάτους ανθρώπων που θεωρούνται "εμπόδια" να καλυτερεύουν την καθημερινότητα των πάντων .
Το να έχει κάποιος έναν φίλο σαν τον David είναι σαν να έχει φίλο τον Dalton ( ROAD HOUSE ) και τον John Matrix ( COMMANDO ) ταυτόχρονα - αρκεί να μην σταθεί εμπόδιο κατά την διάρκεια της "αποστολής" του .
Η Maika Monroe ( IT FOLLOWS , THE 5TH WAVE , INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE ) , πέρα από το γεγονός ότι θυμίζει υπερβολικά νεαρή Gwen Stefani , κάνει την έφηβη ημι-απροσάρμοστη/ημι-απασχολούμενη κόρη των Petersons . Φυσικά αναπτύσσεται επικίνδυνος ερωτισμός με τον σούπερ στρατιώτη David , αλλά οι βίαιοι τίτλοι τέλους πέφτουν υπό τους ήχους μπιτάτων εμβατηρίων (τα DO THE MUSSOLINI και ALLES IST GUT των DAF όπως και κομμάτια των FRONT 242 και HOCICO δεν συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο soundtrack της ταινίας - τα LUTHER'S ARMY των DEATH IN JUNE και BLACK CELEBRATION των DEPECHE MODE δεν ακούγονται ποτέ επίσης λόγω δικαιωμάτων παρά μόνο μέσα στο κεφάλι του σκηνοθέτη) στην στοιχειωμένη πίστα του σχολικού χορού που έχει πιάσει φωτιά .
Ο Lance Reddick ( THE WIRE , LOST , FRINGE , AMERICAN HORROR STORY , JOHN WICK ) είναι ο Ταγματάρχης Richard Carver . Δημιουργός του μυστικού προγράμματος υπνο-σούπερ στρατιωτών της "εταιρίας" KPG που είχε στρατολογήσει τόσο τον David , όσο και τον καλό του φίλο Peterson . Δεν είναι ικανός να σταματήσει τον David ακόμη και με καλά εκπαιδευμένη ομάδα στρατονομίας μαζί του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.