Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

SAMURAI COP 2: DEADLY VENGEANCE (2015)


Γραμμένο από τους Rich Mallery ( SOCIOPATHIA , HOLLY TERROR ) , Tony T.L.Young ( THE LAST EVE , AMERICAN NUDIST ) , Amir Shervan ( HOLLYWOOD COP , KILLING AMERICAN STYLE , YOUNG REBELS , SAMURAI COP ) και Gregory Hatanaka ( MAD COWGIRL , PAIN AND SUFFERING , VIOLENT BLUE ) .
Σκηνοθετημένο από τον τελευταίο και χρηματοδοτημένο από Kickstarter καμπάνια .
Βρισκόμαστε στο ψηφιακό 2015 σε αληθινό χρόνο , με τους ίδιους πρωταγωνιστές που για χάριν εισαγωγής στους χαρακτήρες θα προσποιηθούν πως είμαστε πίσω στο βιντεακό 1991 .
Ο επαναστάτης σαμουράι ντετέκτιβ Joe Marshall ( Mathew Karedas - AMERICAN REVENGE , SAMURAI COP , "uncredited Serbian soldier" σε ένα επεισόδιο του JAG το 1995 ) έχει κατατροπώσει την άνανδρη συμμορία του Katana και σχεδιάζει όνειρα αιώνιας χαράς του με την σύζυγο του σε ένα πάρκο - θέλουν να ταξιδέψουν μαζί στον κόσμο . Μέχρι που η μοίρα του δίνει ένα θανατηφόρο χτύπημα και του στερεί την αγάπη που με τόσο κόπο είχε καταφέρει να κερδίσει . Η γυναίκα του πέφτει νεκρή από την σφαίρα ενός αγνώστου και ο Joe ουρλιάζει σε αργή θεατρική κίνηση τον πόνο του πριν αποτραβηχτεί για πάντα από τα εγκόσμια .
25 χρόνια μετά η KATANA ΕΠΕ έχει αναβιώσει και πλέον ως κυριλέ εγκληματική εταιρία βρίσκεται ανάμεσα σε έναν ματωμένο πόλεμο με τις επίσης σκληρές συμμορίες GINZA και SHINJUKU . O Joe Marshall θεωρείται σατανικό ον με υπερφυσικές δυνάμεις από τον υπόκοσμο με την επιστροφή του στην ενεργό δράση να έχει προφητευτεί (κάτι που δεν αργεί να συμβεί) από αμφιβόλου προέλευσης γραφές .
Έχοντας καινούργια ταυτότητα ο Joe φτιάχνει μυστικιστικά μενταγιόν ως Yoshihiro Murakawa μέσα στο κρησφύγετο που διατηρεί στους χρωματιστούς υπονόμους τύπου teenage mutant ninja turtles . Μπορεί να έχει εγκαταλείψει το σπαθί του και όλη την βια που το ακολουθούσε αλλά ζει ακόμα υπό τον τίμιο κώδικα των σαμουράι (και σπάει καλυμμένα μούτρα νίντζα όποτε παρουσιαστεί η ανάγκη) .
Ο παλιός του συνάδελφος Frank Washington ( Mark Frazer - SAMURAI COP , "νεαρός τεχνικός" στον πιλότο του LOIS & CLARK: THE NEW ADVENTURES OF SUPERMAN ) τον πείθει να επιστρέψει στην ενεργό δράση ανοίγωντας ξανά τον φάκελο της δολοφονημένης συζύγου του και η επίσκεψη στο τμήμα είναι σαν θλιβερό reunion κωμικής τηλεοπτικής σειράς καταστάσεων .
Ο Joe είναι αποφασισμένος να τελειώσει τον κύκλο βίας μεταξύ των συμμοριών καθώς οι εχθροπραξίες εκατέρωθεν έχουν βγει εκτός ελέγχου η μια συμμορία σκοτώνει έναν Γερουσιαστή , η άλλη δολοφονεί μαζικά μέλη των αντιπάλων μέσα σε κλάμπ , οπότε αναλαμβάνει την εξάρθρωση όλων των εγκληματικών συνδικάτων του Los Angeles .
Γνωρίζει τυχαία μέσα σε ένα αεροπλάνο (πριν εμφανιστούν νίντζα από το πουθενά) την μοναχικά σέξι Milena Roberts ( Kayden Kross - DEEPER 9 , SOLOEROTICA 10 , CHLOROFORM BONDAGE SILENCES FEISTY FEMALES , HEADMASTER 3 , JACK'S POV 18 , NOT AIRPLANE XXX: COCKPIT CUTIES , κτλ ) η οποία του θυμίζει έντονα την αδικοχαμένη γυναίκα του Jennifer ( Kayden Kross με περούκα ) . Φυσικά την ερωτεύεται παράφορα και καταλήγει υποχείριο της ελεγχόμενος από τα παραισθησιογόνα (κυρίως σεναριακής φύσης) .
Η Milena/Jennifer είναι αδελφή του αδίστακτου αρχηγού της συμμορίας Shinjuku , Lindon Kitano ( Frank Wiseau - THE ROOM ) .
-Bonus Πορνοστάρ Σε Ρόλους Με Πλήρη Ρουχισμό :
Lexi Belle , Zoey Monroe , Misty Stone , Rachel Roxx .
H Bai Ling ( THE CROW , WILD WILD WEST , SHAOLIN SOCCER , DUMPLINGS , LOST , CRANK: HIGH VOLTAGE ) είναι η Dogge Sakamoto , εκκεντρική Vice President της KATANA ΕΠΕ . Προσφέρει δυνατή ξιφομαχία με Joe λίγο πριν το ποιητικό τέλος της οργάνωσης και όλων των μελών της .
-Λοιποί Συνταξιούχοι Καρατερίστες Του Β' Κυκλώματος :
Ο Gerald Okamura ( THE OCTAGON , NINJA BUSTERS , BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA , KARATE WARS , 9 1/2 NINJAS! , SHOWDOWN IN LITTLE TOKYO , AMERICAN STREETFIGHTER , DAY OF THE WARRIOR κτλ ) κάνει τον μάστερ Okamura .
O Joe Estevez ( TERMINAL EXPOSURE , THE ROLLER BLADE SEVEN , BEACH BABES FROM BEYOND , DARK UNIVERSE , KARATE RAIDER , ROLLERGATOR , BLOOD SLAVES OF THE VAMPIRE WOLF , ZOMBIEGEDDON κτλ ) είναι ο Κάπταιν Harmon .
H Lisa Gordon ( "young hooker" στο DIRTY HARRY , XTRO 3: WATCH THE SKIES ) είναι η Master Kitano .
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΚΟΣ :

O Tommy "i did not hit her" Wiseau ( THE ROOM ) είναι ο ερμηνευτικά δυσλεκτικός/μασκοφόρος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Shinjuku , Linton Kitano . Ζει επίσης υπό τον κώδικα των σαμουράι και έριξε την αδελφή του στο πλάι του Joe Marshall για να τον παραπλανήσει και να τον χρησιμοποιήσει εναντίον των υπόλοιπων συμμοριών .
Μετά την σύντομη τελική ξιφομαχία με τον Joe , ο Linton είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει τελετουργικά για να διατηρήσει την σαμουράι τιμή του , αλλά επεμβαίνει η αδελφή του αποκαλύπτοντας την τραγική αλήθεια στον απογοητευμένο με τα πάντα Joe : o Linton ήταν ο νεαρός δολοφόνος που σκότωσε την Jennifer 25 χρόνια νωρίτερα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.