Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ESCAPE ROOM (2017)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον μέχρι πρότινος δημιουργό μικρού μήκους ταινιών Peter Dukes .
Κατειλημμένος από δαιμονική οντότητα μασκοφόρος μανιακός εξοντώνει όσους προσπαθούν να δραπετεύσουν από δωμάτιο μυστηρίου .
Στο δωμάτιο απόδρασης της ιστορίας 4 φίλοι θα δοκιμάσουν τα όρια της εξυπνάδας τους προσπαθώντας να αποφύγουν τις θανατηφόρες ψαλιδιές του παλαβού με το τσουβάλι στα μούτρα που είναι ευτυχώς δεμένος με μια αλυσίδα η οποία όμως κάθε 10 λεπτά αυξάνει το μήκος της διευρύνοντας το πεδίο της αιματοβαμμένης δράσης του μέσα στο χώρο .
Ο Skeet Ulrich επιστρέφει σε υποδεέστερες ταινίες τρόμου 21 χρόνια μετά το SCREAM (1996) . Εδώ ερμηνεύει τον πάντα αγχωμένο και σκεφτικό σε θεατρικό βαθμό Brice , ιδιοκτήτη του πρωτότυπου δωματίου απόδρασης Deranged . Νωρίτερα έχει αποκτήσει σε ένα μυστήριο παλαιοπωλείο ένα κουτί με νοσηρό μοτίβο halloween νεκροκεφαλής στο εξωτερικό του , αγνοώντας πως αγόρασε ένα καταραμένο αντικείμενο . Σατανική οντότητα καταλαμβάνει τον διακοσμητικό ηθοποιό του δωματίου με αποτέλεσμα η εμπειρία της παρέας που πάει να διασκεδάσει να μετατραπεί σε έναν 60λεπτο αγώνα με τον άνευρο τρόμο που καταλήγει άσχημα για όλους .
Όσο ο "Stichface" γίνει φιγούρα δράσης για τους άνω των 30 συλλέκτες δακρύων για την ζωή που δεν έζησαν , τόσο ο Ulrich δεν θα μεταβεί σε τηλεοπτικές επιτυχίες της Asylum μετά από εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.