Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

JEEPERS CREEPERS 3 (2017)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως pre-sequel 14 χρόνια μετά την κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας ως προβληματικά χρηματοδοτημένη χρονική σφίνα ανάμεσα στις δύο πρώτες ταινίες της σειράς από τον Victor Salva ( CLOWNHOUSE , JEEPER CREEPERS ) .
Η ταινία είχε ανακοινωθεί από το 2006 με σχέδιο κατευθείαν-σε-dvd κυκλοφορίας από την MGM αλλά λόγω έλλειψης χρηματοδότησης τα γυρίσματα ξεκίνησαν το 2016 (πάλι με προβλήματα από τους σταυροφόρους του ίντερνετ αυτή τη φορά σχετικά με το γουστόζικο παρελθόν του σκηνοθέτη) .
O φρίκουλας με το καουμπόικο φετίχ που στην ουσία είναι αρχέγονη δαιμονική οντότητα που εμφανίζεται κάθε 23 χρόνια για να κατευνάσει τις ορέξεις του/της για 23 μέρες που πάντα δεν καταφέρνει να χορτάσει , τρομοκρατεί για άλλη μια φορά μια κοινότητα αγροτών της Αμερικάνικης επαρχίας αποκλειστικά για το μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα του Syfy (προβλήθηκε μόλις δύο φορές σε επιλεγμένους κινηματογράφους) . Αυτή τη φορά ενεργό ρόλο στην σφαγή παίζει και το χαρακτηριστικό serial-killer-pedo δαιμονισμένο/παγιδευμένο φορτηγάκι του που ξερνάει μυστικιστικά ακόντια από την εξάτμισή του (ότι πρέπει για action figure playset) .
Ο δαιμονικός σφαγέας έχει επιστρέψει γιατί την τελευταία φορά που βρισκόταν στην περιοχή ξέχασε το κομμένο χέρι του που τώρα βρίσκεται θαμμένο σε ένα κτήμα και τον περιμένει για να ολοκληρωθεί το όραμα της καταχρεωμένης Gaylen Brandon ( Meg Foster - MASTERS OF THE UNIVERSE , THEY LIVE , LEVIATHAN , SHADOWCHASER , THE LORDS OF SALEM , THE ORIGINALS ) που θα στοιχήσει πιθανότατα την ζωή της εγγονής της Addison ( Gabrielle Haugh - MOTHER MAY I SLEEP WITH DANGER ? ) .
O Chester Rushing ( DON'T LOOK IN THE BASEMENT 2 , LOGAN , STANGER THINGS ) είναι ο φακιδοπρόσωπος νεαρός Buddy Hooks . Είναι ερωτευμένος με την Addison και της αγοράζει σανό για το πεινασμένο της άλογο από το πρατήριο του πατέρα του (με τα λεφτά του πατέρα του , ο οποίος δεν συναινεί σε αυτή την ανόμιας τάξης σχέση) . Τελειώνοντας τα γεγονότα και κερδίζοντας το κορίτσι , ο Buddy επιβιβάζεται στο καταραμένο σχολικό λεωφορείο που βλέπουμε την κατάληξη της πορείας του στο JEEPERS CREEPERS 2 (2003) .
Ο συνταξιούχος Λοχίας Davis Tubbs ( Brandon Smith - DARK ANGEL , ROBOCOP 2 , WALKER TEXAS RANGER , FROM DUSK TILL DAWN: THE SERIES ) από την πρώτη ταινία κυκλοφορεί πλέον με ξεδιάντροπο κορακί περουκίνι (έχουν περάσει 14 χρόνια στην "αληθινή" ζωή και όχι μερικές μέρες) και οργανώνει ομάδα με κουλ ραφτά με την συνδρομή τοπικού όχλου εκδίκησης με υπερσύγχρονο μυδράλιο ικανό να σκοτώσει οτιδήποτε -είτε από αυτή είτε από την άλλη πλευρά της πραγματικότητας- με σκοπό να σταματήσει τον φτερωτό φρίκουλα μια και καλή .
Ο Stan Shaw ( TRUCK TURNER , TNT JACKSON , SNAKE EYES ) είναι ο εκκεντρικός σερίφης Dan Tashtego (γιατί μοστράρει πειρατικό κρικάκι στο αυτί) . Έχει γνωριστεί και αυτός με τον Creeper δύο δεκαετίες πριν αλλά μετά την Morgan Freeman αφήγηση της από αρχαιοτάτων χρόνων ιστορίας του κακού δεν καταφέρνει να επιζήσει αυτής τους της συνάντησης καταλήγοντας με το χαρακτηριστικής τέχνης τσεκούρι του δαίμονα στα μούτρα .
Η Gina Philips ( JEEPERS CREEPERS , DEAD & BREAKFAST ) είναι η Trish Jener , η κοπέλα που είχε χάσει τον αδελφό της στην πρώτη ταινία . Υπόσχεται καμέο ματωμένη εκδίκηση πρίν τους τίτλους τέλους σε μια αβέβαιης κυκλοφορίας τέταρτη ταινία της σειράς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.