Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ALIEN PREDATOR (2018)


Γραμμένο ποτ πουρί επιτυχιών από βιντεοταινίες β' διαλωγής με εξωγήινους δεκαετίας '90 από τον Bill Hanstock ( APOCALYPSE POMPEII , 3&5-HEADED SHARK ATTACK )
Σκηνοθετημένο για μεταμεσονύχτια προβολή από τον Asylum-ικο ηθοποιό/σεναριογράφο/παραγωγό/κασκαντέρ Jared Cohn ( BIKINI SPRING BREAK , ATLANTIC RIM 1&2 , THE HORDE ) .
Η τηλέ-ταινιά κυκλοφόρησε στις 11 Σεπτεμβρίου , δηλαδή λίγες μέρες πριν την κινηματογραφική προβολή του τελευταίου PREDATOR (2018) στις 14 Σεπτεμβρίου στο γνωστό αντάρτικο μοτίβο ξεδιάντροπης κατευθείαν-σε-tv-πριν-το-dvd κονόμας της αγαπημένης εταιρίας .
Η Black-ops ομάδα σκληροτράχηλων με την κωδική ονομασία "Μονάδα Δύο" έχει αποστολή αναγνώρισης όταν ένα αγνώστου προελεύσεως διαστημόπλοιο πέφτει σε ζούγκλα της λατινικής Αμερικής/ερημική περιοχή εξωτερικών γυρισμάτων με υπερβολική χρήση ομίχλης νυχτερινού κέντρου .
Ο αόρατος στα 53 πρώτα λεπτά της ταινίας εξωγήινος πιλότος του διαστημοπλοίου και η παρέα του παίρνουν στο κυνήγι τους επίλεκτους και η παρωδία δεν έχει τελειωμό μέχρι να πεθάνει ο πιο δυνατός (που δεν είναι απαραίτητα ο πιο σωματώδης) από την δεύτερη ομάδα που έρχεται για να τους σώσει .
Ο Χαβί Ισραήλ ( uncredited Ιρανος αστυνομικός σε ένα επεισόδιο του BONES , ATLANTIC RIM: RESURRECTION ) είναι ο Αντισυνταγματάρχης Adrian . Παραβαίνει τις εντολές των ανωτέρων του όταν η πρώτη ομάδα χάνεται στην ζούγκλα και αναλαμβάνει κρυφά δράση με την δεύτερη ομάδα . Όπως η πρώτη , έτσι χάνεται άδοξα και η δεύτερη ομάδα , με τον Αντισυνταγματάρχη να μην παίρνει ποτέ παράσημο για την εξαιρετική ανδρεία που έδειξε μπροστά στα λέιζερ των εξωγήινων . Μπορούσε απλά να περιμένει 5 ώρες μέχρι να πάει η κανονική κομάντο ομάδα διάσωσης .
Πέραν κάθε προσδοκίας , ο τελευταίος επιζών είναι ο τεχνικός υπολογιστών που παθαίνει κρίσεις πανικού στο πεδίο της μάχης . Όλα ήταν μια παρεξήγηση από βλάβη με τον επίσης τελευταίο από τους εξωγήινους να τα μαζεύει επισκευάζοντας το διαστημόπλοιό του και να πηγαίνει πίσω στον πλανήτη του όταν καταφθάνει ελικόπτερο με τους αργοπορημένους , αλλά επίσημους κομάντο διάσωσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.