Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

SAAMY SQUARE (2018)


Ρομαντική Tamil περιπέτεια μεγατόνων γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Hari ( SAAMY , COVIL , SINGAM TRILOGY ) .
Υπήρχαν αρκετές στιγμές τόσο σε αυτή , όσο και στην προηγούμενη ταινία που μου φάνηκε πως έχουμε να κάνουμε με κάποιο remake του SINGAM , αλλά δεν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο στις λεπτομέριες της παραγωγής πέρα από το ότι ο σκηνοθέτης έχει γυρίσει τρια SINGAM με πρωταγωνιστή τον Suriya (τα οποία έχουν γίνει remakes στα Hindi ως SINGHAM , στα Kannada ως KEMPE KOWDA , στα Bengali ως SHOTRU και στα Punjabi ως SINGHAM) .
O Vikram ( DHOOL , SAAMY , BHEEMAA , I ) είναι ο DCP Aarusaamy "Saamy" , ο γενναίος αστυνομικός που κατάφερε να καθαρίσει την επαρχιακή πόλη Tirunelveli σκοτώνοντας και στην συνέχεια καίγοντας τον αρχιβαρόνο της ανομίας που την ταλαιπωρούσε (τα γεγονότα αυτά συνέβησαν στην προηγούμενη ταινία SAAMY 2003) .
Έναν χρόνο αργότερα οι τρεις γιοί του μαφιόζου στήνουν δολοφονική ενέδρα και σκοτώνουν τον Saamy και την έγκυο γυναίκα του . Αφού στήσουν ένα χρυσό άγαλμα του ευεργέτη γκάνγκστερ πατέρα τους , εγκαινιάζουν μια νέα εποχή ανομίας στην περιοχή ...
28 χρόνια μετά :
Ο Vikram είναι επίσης και ο Ramsaamy "Saamy Τετράγωνο" , γιος του Saamy , ο οποίος δεν γνωρίζει πως ο αληθινός του πατέρας ήταν τιμημένος υπερασπιστής του νόμου - παρόλο που κάθε φορά που βρίσκεται κοντά σε σήματα βαθμοφόρων της αστυνομίας μια μεταφυσική διαταραχή του εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη και του δίνει υπεράνθρωπες δυνάμεις .
Ζει στο Νέο Δελχί αλλά η μοίρα τον οδηγεί να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και να μετατεθεί πίσω στην επαρχιακή πόλη ως διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος .
Το Αίσθημα :
Η Keerthy Suresh ( BAARIVAA , AGNYAATHAVAASI , SANDAKOZHI 2 ) είναι η ατίθαση κόρη του διεφθαρμένου υπουργού για τον οποίο δουλεύει ο Ram , Diya .
Μόλις έχει επιστρέψει από τις σπουδές της στο Λονδίνο ( Ανθρώπινη Ψυχολογία ) . Στην πρώτη σφαλιάρα η κακομαθημένη αρχοντοπούλα ερωτεύεται τον λαϊκό ήρωα Saamy τετράγωνο και του λέει σ'ευχαριστώ . Στην δεύτερη σφαλιάρα θέλει να κάνει τα παιδιά του . Μέχρι και με ελικόπτερο τον επισκέπτεται στην σχολή όπου εκπαιδεύεται για να εκλιπαρήσει για λίγη αγάπη κάνοντάς του δώρο ένα μπουκέτο λουλούδια για τα γενεθλιά του .
Όταν δεν την σώζει από απόπειρες απαγωγής , χορεύουν μαζί σε δυο μουσικά βιντεοκλίπς .
Ο Κακός :
Ο Bobby Simha ( JIGARTHANDA , MASALA PADAM ) είναι ο Ravanna Pichai , ο πιο επικίνδυνος και αιμοσταγής από τους τρεις γιους του μαφιόζου . Συνεχίζει την οικογενιακή παράδοση τρομοκρατώντας το χωριό και λαδώνοντας διεφθαρμένα κόμματα με το αζημίωτο . Του αρέσει να μαχαιρώνει ανθρώπους στα μάγουλα με αιχμηρά αντικείμενα . Όταν ο Ram αρχίζει να σκοτώνει τα αδέλφια του , εκείνος για αντίποινα σκοτώνει τυχαίους ανθρώπους στο δρόμο δημιουργώντας κλίμα φόβου με αποκορύφωμα την δολοφονία του μέλλοντα πεθερού του Ram .
Μετά από έντονη ΜΜΑ/WWE μονομαχία μέσα στις σκόνες ενός παλιού ναού ο Ram θα τον συλλάβει αλλά αντί να τον επιστρέψει στην δικαιοσύνη , τον αφήνει να πεθάνει κάπου στην αχανή έρημο του Πακιστάν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.