Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

THE VELOCIPASTOR (2018)


Μισός πάστορας , μισός ράπτορας - ο ΒελοσιΠάστορας βρίσκεται ακριβώς εκεί που η τέχνη εγκαταλείπει στο σινεμά και ανατινάζει το βίντεο .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον σεναριογράφο/σκηνοθέτη Brendan Steere ( DEAD BY DAWN ) .
Ο πάστορας Doug Jones ( Greg Cohan - man2 , cop6 , press3 κτλ σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές ) μετά τον κωμικό θάνατο των γονιών του (ανατινάζεται το αυτοκινητό τους έξω από την εκκλησία του την ώρα που πάει να τους χαιρετίσει) χάνει την πίστη του και μετακομίζει στην Κίνα (γιατί η Κίνα είναι κάπου μακριά από τον θεό σύμφωνα με τα λεγόμενά του) .
Εκεί (φυσικά η παραγωγή/επίδομα ανεργίας του Brendan δεν κάλυψε ταξίδι στην άθεη Κίνα , η ταινία είναι γυρισμένη σε δάσος του Μανχάταν) αποκτά την μεταφυσική ικανότητα να μεταμορφώνεται σε ράπτορα (προσπαθεί μάταια να σώσει μια αιμόφυρτη Κινέζα χωριατοπούλα η οποία του δίνει ένα δόντι δεινόσαυρου λέγοντας του να το καταστρέψει) . Δεν καταλαβαίνει την γλώσσα όμως και απλά παίρνει το απολιθωμένο δόντι . Κόβεται κατευθείαν στο χέρι και το δόντι που κρατάει δένεται με το dna του .
Με σκηνοθετική μαεστρία ξυπνάει έντρομος από εφιάλτη πίσω στην Αμερική και προσπαθεί να ξεχάσει το σύντομο ταξίδι του στη Κίνα .
Πλέον είναι ο Δράκος-Πολεμιστής , αλλά δεν το συνειδητοποιεί . Νομίζει πως συνεχίζει να βλέπει εφιάλτες .
Χρησιμοποιεί την νέα του - αποκριάτικης ποιότητας - Βελοσιπαστορική δύναμη (δεν μεταμορφώνεται ποτέ μπροστά στη κάμερα - πέρα από τους φακούς επαφής που φοράει μέσα σε πλάνα δευτερολέπτων γίνεται δύσκαμπτος πλαστικός δεινόσαυρος Γ΄ διαλογής) για να πολεμήσει το κακό , σώζει την ζωή μιας πόρνης η οποία τον βοηθάει να αποδεχτεί τις δυνάμεις του .
Ταυτόχρονα μαφιόζοι Νίντζα διακινητές ναρκωτικών (με δική τους κρυφή ατζέντα εκχριστιανισμού των άθεων κινέζων) τον κυνηγούν από την άλλη άκρη του κόσμου για να του πάρουν το δόντι ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.