Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

LOST CITY RAIDERS (2008)



Βρισκόμαστε στο 2048 , και η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει επιτέλους λιώσει τους πάγους . Το επίπεδο του νερού έχει ανέβει πάνω από την επιφάνεια των περισσότερων χωρών (και συνεχίζει την άνοδο σταθερά) .
Ήρωες της ταινίας είναι η οικογένεια Kubiak . Ο πατέρας , John , και η δύο υιοθετημένοι γιοί του , Jack και Thomas . Η οικογένεια Kubiak αναλαμβάνει αποστολές διάσωσης και ανεύρεσης αντικειμένων , μιας και όλα έχουν πάει στον πάτο της θάλασσας ...
O James Brolin είναι ο John Kubiak , ο πατριάρχης της θαλάσσιας εξερεύνησης . Καλό το κέρδος από τις διάφορες αποστολές , αλλά έχει βάλει σκοπό να ανακαλύψει ένα μυστικιστικό σκήπτρο . Πράγμα που θα τον οδηγήσει στον θάνατο (για ποιο λόγο πέταξε χειροβομβίδα μέσα σε κλειστό χώρο , ακόμη να καταλάβω - πρέπει να ήταν τρέλα της στιγμής) ...
Ο Ian Somerhalder ( LOST , VAMPIRE DIARIES ) είναι ο Jack , το ατίθασο ομορφόπαιδο . Πρέπει να βρει το σκήπτρο , αφού πήρε εντολή από τον ετοιμοθάνατο πατέρα του .
O Jamie Thomas King ( THE TUDORS ) , είναι ο Thomas , ο φλώρος με τα γυαλιά . Ο ένας γιος έπρεπε να είναι ηρωικός , και ο άλλος σοβαρός , διαβασμένος και μετρημένος .
O Michael Mendl είναι ο Καρδινάλιος του Νέου Βατικανού , Battaglia . Αυτός είχε δώσει την ιερή αποστολή στον John να ανακαλύψει το μυστικιστικό σκήπτρο του Sobek , που βρίσκεται κρυμμένο σε με μια βυθισμένη εκκλησία μέσα στο Νέο Βατικανό , για να σωθεί ο πλανήτης . Η θήκη του σκήπτρου βρίσκεται , αλλά το σκήπτρο λείπει από μέσα . Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία . Ο Sobek ήταν ο Αιγύπτιος Θεός του Νερού . Ο Μωυσής κρατούσε το σκήπτρο του όταν περνούσε ανάμεσα από τα χωρισμένα ύδατα της Ερυθράς Θάλασσας ... Υπάρχει χαρακτηριστικό τρίπτυχο στο Νέο Βατικανό που το αποδεικνύει ..
Ο Ben Cross ( EXORCIST: THE BEGINNING , UNDISPUTED 2 , SPECIES 4 , HELLHOUNDS , STAR TREK ) είναι ο σατανικός μεγιστάνας Nicholas Filimonov . Ελέγχει τις επενδύσεις του από την εκκεντρική πλωτή του βάση . Θέλει το σκήπτρο για την πάρτη του . Όποιος ελέγχει την στάθμη της θάλασσας , ελέγχει και τον πλανήτη ... Το βρίσκει το σκήπτρο , αλλά τον τρώει το μαύρο σκοτάδι του βυθού ...
Ο Jeremy Crutchley είναι ο πατέρας Giacopetti . Δουλεύει κρυφά για τον Filimonov , γιατί θεωρεί πως η σταδιακή αύξηση της στάθμης της θάλασσας έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα τιμωρίας . Όταν τον ανακαλύπτουν , πηδάει στην θάλασσα από το Νέο Βατικανό και κολυμπάει μέχρι το πλοίο των ηρώων που βρίσκεται κάπου στη Μεσόγειο , σπάζοντας κάθε ρεκόρ αντοχής . Αυτόν τον τρώει το καυτό σκοτάδι του μάγματος από το κέντρο της γης ....
Η Bettina Zimmermann είναι η Giovanna Becker . Είναι επιστήμονας και πρώην του Jack . Οι εντάσεις και οι τόνοι ανεβαίνουν , όταν την προσλαμβάνει ο Nicholas Filimonov , με σκοπό να ανακαλύψει για αυτόν το μαγικό σκήπτρο που θα κατεβάσει την στάθμη της θάλασσας .
---------------------------------------------
Εδώ έχουν έρθει τα πάνω κάτω , και όλοι ψάχνουν το μαγικό σκήπτρο που θα κατεβάσει την στάθμη της θάλασσας ;
Μη περιμένει κανείς ταινία τύπου WATERWORLD (1995) . Είναι τηλεταινία Γερμανικής παραγωγής για το Sci-Fi Channel . Δεν έχει μεταλλαγμένους με βράγχια και ινταστριαλάδες με τζετ σκι (όχι ότι δεν έχει τζετ σκι βέβαια , απλά δεν τα οδηγούν αγριάνθρωποι με δερμάτινα) .
Θα μπορούσε κάλλιστα να μην υπάρχει το υπόβαθρο της παγκόσμιας αποκάλυψης και να είναι άλλη μια τηλεταινία δράσης με αρχαία αντικείμενα και Nickolas Cage να κυνηγάει μασόνους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.