Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

FIELD FREAK (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο με έξοδα μόλις 9 χιλιάδων δολαρίων από τον παραγωγό/σκηνοθέτη Stephen Folker .
Τριμελής οικογένεια ταξιδεύει από το Chicago για να εγκατασταθεί για 6 μήνες σε ένα απομονωμένο σπίτι βαθιά μέσα σε δάσος του Beaver Pelt Falls κάπου στο Idaho , όπου και ανακαλύπτει πως είναι ανεπιθύμητη από τις ενοχλητικές επιθέσεις ανθρωποειδούς πλάσματος .
Ο Charles Bear είναι μπεστ σέλερ συγγραφέας ο οποίος χρειάζεται να συγκεντρωθεί μακριά από τον θόρυβο της μεγάλης πόλης για να γράψει το επόμενο αριστούργημά του . Με τα λεφτά που θα βγάλει από το καινούργιο του βιβλίο ελπίζει να αγοράσει ένα καλύτερο καλοκαιρινό σπίτι για την οικογένειά του .
Αρχικά οι Bears θα πιστέψουν πως έχουν να κάνουν με ρακούν που αναποδογυρίζουν τους σκουπιδοτενεκέδες για να φάνε , μόλις όμως η σύζυγος έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον αποκριάτικο πιθηκάνθρωπο στην κουζίνα της ο Charles θα φροντίσει να καλέσει τοπικό εξολοθρευτή παρασίτων για να αναλάβει δράση .
Από αυτόν θα μάθει την αιματοβαμμένη αλήθεια πίσω από ιστορία του σπιτιού όπου παλαιότερα είχαν γίνει φόνοι και την υποτιθέμενη ύπαρξη κοπαδιού από λυσσασμένους κάστορες οι οποίοι στοιχειώνουν ως κωμική ανακούφιση τόσο το σενάριο όσο και την καθημερινότητα του εκκεντρικού απολυμαντή .
Δυστυχώς κάτι άλλο τριγυρνάει μέσα στο δάσος .
ΤΟ ΤΕΡΑΣ :
Το "Φρικιό του Χωραφιού" όπως αρέσκονται να το περιγράφουν οι ντόπιοι είναι ο βοηθός παραγωγής Rick James . Κάποιος τράβηξε το μικρότερο καλαμάκι στο στοίχημα όποτε αυτός ο κάποιος έπρεπε να βάλει την ατσούμπαλη αρκουδοστολή και την πιθηκομουτσούνα και να περιφέρεται στο δάσος .
Η εικόνα του τέρατος που διάλεξαν να βάλουν στο εξώφυλλο του dvd δεν έχει καμία σχέση με την βιντεοπραγματικότητα που αντικρίζει ο θεατής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.