Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

RWD (2015)


Γραμμένο και ερμηνευμένο από τους Adam Hartley και Matt Stuertz . Σκηνοθετημένο από τον Stuertz .
Δύο φίλοι , οι Chris Lipscomb ( Adam Hartley ) και Ricky Nicolas ( Matt Stuertz ) ξαμολιούνται στην Αμερικάνικη ύπαιθρο και μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο υπόγειο εργοστασίου (;) του τρόμου καθώς έχουν σκοπό να πονοκεφαλιάσουν με την εξυπνάδα τους και τις τρεμάμενες κάμερες τους το κοινό που θα ανακαλύψει μετά τον θάνατό τους/χάσιμο σε χώροχρονική λούπα ανάμεσα σε διαστάσεις (;) την βιντεοκασέτα με τις ακράδαντες αποδείξεις υπάρξεως φαντασμάτων .
Καταφέρνουν να αποδείξουν πως 70 λεπτά βιντεοσκόπισης στα χωράφια είναι ικανά να κάνουν κάποιον άγνωστο να σε μισήσει θανάσιμα και να θέλει το κακό σου .
Επίσης η εμφανέστατη ομοιότητα του Hartley με τον Andy Samberg ( HOT ROD ) θα μπορούσε άνετα να εκτροχιάσει την ατμόσφαιρα βαρετών διακοπών σε κλανοκωμωδία , περιβάλλον στο οποίο κινείται ο δεύτερος .
- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΙΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE -
Επειδή μερικές φορές δεν έχεις και πολλά να γράψεις για κάτι το οποίο είδες με τα χίλια ζόρια και χρειάζεσαι αράδες για να καλοπίσεις την αδιαφορία σου στρέφοντας την προσοχή της αρνητικότητας σε κάποιον άλλο , το τρέιλερ της ταινίας τράβηξε τα παρακάτω πολύχρωμα σχόλια από τους πάντα απαιτητικούς θεατές :
ο/η Kevin Garcia γράφει : "it gave me a huge headache"
ο/η Jah One συμπληρώνει : "Hot garbage juice ...i had to come to the trailer and warn future victims. Cnt believe i watched the whole movie smmfh"
ο/η kalle olen σιγοντάρει : "worse ever seen"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.