Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

OPEN WATER 2: ADRIFT (2006)

Γραμμένο με συνεισφορά στους διαλόγους από τους Adam Kreutner , Collin McMahon , David Mitchell και Richard Speight Jr. και σκηνοθετημένο από τον Γερμανό τηλεσκηνοθέτη Hans Horn ( DEATH WATER ) κάπου στη Μάλτα .
Οι καρχαρίες της πρώτης ταινίας έχουν αντικατασταθεί από την αθρώπινη ηλιθιότητα η οποία παραμένει ο νούμερο ΕΝΑ εχθρός του είδους .
6 άνθρωποι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την θάλασσα όταν οι δύο τελευταίοι που βουτούν μέσα ξεχνούν να κατεβάσουν την σκάλα για να μπορέσουν να ξανανέβουν πίσω στο γιοτ πλατό .
5 χρόνια νωρίτερα 4 από αυτούς έτρεχαν σε παραλίες του Mexico ως πρεζάκιδες αδρεναλίνης και παρτάριζαν άγρια στα προσωπικά τους βίντεο μέχρι να ξεράσουν από την πολύ διασκέδαση . Στο τώρα του 2006 όπου διαγραμματίζεται η ιστορία οι 3 συνεχίζουν να είναι απροσάρμοστοι ενώ η πρώην του καπετάνιου/αρχηγού της ασωτίας (που διοργανώνει την θαλάσσια απόδραση/30α-γεννέθλια-για-τον-φίλο-του-με-αστεία-τούρτα-με-βυζιά) έχει σοβαρευτεί (δηλ. έχει παντρευτεί και έχει μαζί της και ένα μωρό) .
Τα νέα πρόσωπα στην ρέμπελη παρέα είναι ο σύζυγος της και μια από τις πολλές αναλώσιμες γνωριμίες του καπετάνιου που έτυχε να περάσει την προηγούμενη νύχτα στο πλωτό υπνοδωμάτιο .
Ο Κάπτεν Dan ( Eric Dane - X-MEN: THE LAST STAND , GREY'S ANATOMY , THE LAST SHIP ) και η πεταχτούλα Michelle ( Cameron Richardson - ALVIN AND THE CHIPMONKS , RISE , 10.0 EARTHQUAKE ) , ο πλέον-30-χρονών Zach ( Niklaus Lange - DAWSON'S CREEK ) και η Lauren ( η videogame voice actor Ali Hillis ) και η κυρία Amy ( Susan May Pratt - THE SUBSTITUTE 2: SCHOOL'S OUT , THE GIFT , OUTCAST ) - που έχει φοβία με το νερό από τότε που πνίγηκε μπροστά της ο πατέρας της - με τον υπεύθυνο James ( Richard Speight Jr. - FREDDY'S NIGHTMARES , INDEPENDENCE DAY , SUPERNATURAL ) θα πρέπει να επιπλεύσουν δραματικά στο νερό προσπαθώντας να ανέβουν πίσω στο πλοίο πριν τους σκοτώσει η υποθερμία ή οι καλές τους ιδέες .
Οι κρίσεις πανικού διαδέχονται τις κακές επιλογές φίλων και τα πάτερ ημών την κρανιοεγκεφαλική κάκωση , ένω ένα μαχαίρι καρφωμένο σε πλευρό ανθρώπου αντί ακριβού σκάφους συνοδεύει αρμονικά ένα άλλο σώμα που βυθίζεται στην άβυσσο του καλοκαιριού .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.