Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

COCAINE COUGAR (2023)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο (η δεύτερη από τις δώδεκα 50λεπτες "ταινίες" που έβγαλε μέσα στο 2023) από τον Dustin Ferguson (ARACHNADO 2: FLAMING SPIDERS, CAMP BLOOD 4&5, AMITYVILLE TOOLBOX, NEMESIS 5: THE NEW MODEL, MOON OF THE BLOOD BEAST, 5G ZOMBIES).

Λυσσασμένο ψηφιακό μαύρο κούγκαρ δραπετεύει από τοπικό εργαστήριο πειραμάτων. Κατά την διάρκεια της υποτιθέμενης περιπλάνησής του σε κοντινό πάρκο πέφτει πάνω σε ένα βαποράκι που κουβαλούσε μια τσάντα γεμάτη σακούλες κόκας με αποτέλεσμα να αποκτήσει γευστική παλέτα για το ναρκωτικό των επωνύμων.

H πρώην Miss Los Angeles Chinatown/Universe/Orange Country/California/Tang Soo Do martial artist/pole dancer, Dawna Lee Heising (uncredited showgirl στο BLADE RUNNER, uncredited Priestess στο BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA και στο λυκόφως της ζωής της βασική κομπάρσος στα SAMURAI COP 2, MEATHOOK MASSACRE II&IV, NEMESIS 5, AMITYVILLE CLOWNHOUSE και λοιπές βιντεο-παραγωγές του Ferguson) παριστάνει την όμορφη σε ένα πέρασμα του ενός λεπτού. Ο χρόνος έχει περάσει αδυσώπητα και η 70χρονη θεία μοιάζει σαν τραβεστί ροφός από τις πλαστικές και τα φίλτρα. Ο τίτλος θα μπορούσε να αναφέρεται σε εκείνη, καθώς cougar στην πορνο-ορολογία είναι οι ώριμες γυναίκες που κυνηγάνε τεκνά. Δυστυχώς ο σκηνοθέτης ήθελα να αρμέξει όπως μπορούσε την επιτυχία του COCAINE BEAR (2023), οπότε μένουμε στην οθόνη με το ψηφιακό βδέλυγμα για (ευτυχώς) 50 λεπτά νυσταλέας δράσης (20 λεπτά είναι ο ταξιδιωτικός οδηγός της πόλης όπου "γυρίστηκε" η περιπέτεια και 10 λεπτά είναι οι τίτλοι τέλους - στα υπόλοιπα 20 κάνε κάποια δουλειά στο σπίτι, τριμμάρισε τα αρχίδια σου, δες τα emails σου κτλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.