Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

GAYNIGGERS FROM OUTER SPACE (1992)

 










25λεπτο βιντεο-αίσχος από την όχι και τόσο αθώα εποχή της δεκαετίας του '90, γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον μακαρίτη πλέον Δανό καλλιτέχνη της πείνας Morten Lindberg (σε οικονομική συνεργασία με τον γουσταρλή Dino de Laurentiis ως εξυπνάδα των τίτλων, το χέρι στη τσέπη -και όχι μόνο- το έβαλε κάποιος Dino Raymond Hansen, ο ντινοντελαυρέντηης μόνο στο DUNE τα έσκασε). Βασισμένο στο υποτιθέμενο ομώνυμο "bestseller" του. 

Gayνέγροι (δόκιμος όρος σε μια λέξη για να μην έχουμε προβλήματα με τις ψηφιακές σκύλες της Διεμφυλικής Αφύπνισεως) από τον πλανήτη Anus (Πρωκτό) που θυμίζουν τον κοκαϊνομανή νέγρο playback μίμο των Boney M, είναι σε αποστολή διάσωσης κάθε λογής αρσενικού ανά τα σύμπαντα από τα σατανικά θηλυκά του εκάστοτε είδους. Το διαστημόπλοιο κωλοσφήνα ανακαλύπτει τον πλανήτη γη και το ηρωικό πλήρωμα των ξαναμμένων ομοφυλόφιλων (οι οποίοι έχουν ονόματα όπως Captain B. Dick, ArmInAss, D. Ildo, και λοιπές RuPaul rusical πουστο-χοντράδες) αναλαμβάνει δράση. Διακτινίζοντας έναν-έναν σε διαφορετικά σημεία της γης, οι εξωδιαστατικοί μπαράδες θα εξατμίσουν κάθε λογής αχρείο γύναιο απελευθερώνοντας τα ήθη των καταπιεσμένων β' αρσενικών του πλανήτη. Τελικός copa cabana προορισμός: Η Coil κωλοτρυπίδα του Χάους ... 

Το θεάρεστο έργο των "νεγρόπουστων από το εξώτερο (πυρ;) διάστημα" στο μακρινό μέλλον του 2024 το έχουν αναλάβει σε κάθε έθνος οι "αφυπνισμένες" ΜΚΟ του George Soros και σε κάθε μορφή δημοφιλούς διασκέδασης οι θυγατρικές του Μέγα-Τρωκτικού της Disneφ. 

Ειδικό Βραβείο Μικρού Μήκους Ενσυναίσθησης/Σύμφωνο Συμβίωσης Στέphanos Hios: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.