Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

THE CURSE OF THE CLOWN MOTEL (2023)

 











Γραμμένο με 50% woke αυτισμό και 50% b-movie αρχιδιά από τους Christopher Malone, Alexander Nistratov και James Tamburino (οι οποίοι έριξαν λεφτά στην παραγωγή και μάλλον ήθελαν να πουν μερικές κουβέντες παραπάνω). Σκηνοθετημένο από τους Asif Akbar (PROJECT LEGION, SKELETONS IN THE CLOSET) και Lance Kawas (REVENGE OF THE MASK, DEMON PIT).

Λευκοί σατανάδες κοροϊδεύουν ηρωική φυλή ινδιάνων και τους κλέβουν τη γη πίσω στις εποχές της άγριας δύσης. Δαιμονισμένος ημίγυμνος με cgi εμφυτεύματα στο στόμα τους στέλνει να συναντήσουν τον λευκό δημιουργό τους στα σύννεφα με χορογραφημένη ακρίβεια. Μετά από χρόνια πάνω στην ίδια γη έχει χτιστεί ένα ξενοδοχείο με κλόουν θεματική (και κάπου εδώ τελειώνει η όποια αναφορά στους κλόουν έχει ο τίτλος και το σενάριο μιας και δεν υπάρχουν πουθενά δαιμονισμένοι δολοφόνοι κλόουν πέρα από μια μασκαρεμένη κομπάρσο που περπατάει ανάποδα). Νεαρή ινδιάνα (η Ιταλίδα Juliana Destefano - PSYCHO BFF, ASTEROID-A-GEDDON, BLOOD PAGEANT) επιστρέφει στην μικρή πόλη όπου μεγάλωσε και προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο των κατασφαγμένων της προγόνων σκαλίζοντας υπόγεια και την υπομονή του θεατή. Ο Λευκός Σατανάς που έχει την επικυριαρχία του ξενοδοχείου, κύριος Wilson (ο πάντα καρκινοπαθής κατά συρροή δολοφόνος καρατερίστας Tobin Bell - SAW SAGA) δεν θέλει η μικρή να του κλέψει το βιός του και παραμένει απαθής και δύστροπος απέναντι στην κοινωνιο-ανθρωπολογική εργασία που έχει αναλάβει από το κολέγιο. Η γιαγιά της μικρής είναι μέλος μαγικής σέκτας που θέλει να πάρει μεταφυσική/ματωμένη εκδίκηση ενάντια στους λευκούς σατανάδες πετώντας ρατσιστικές ατάκες σε κάθε δεύτερη πρόταση και ο Richard "BOOKER" Griego ερμηνεύει τον σκυθρωπό αλήτη εαυτό του με το παλιο-δερμάτινο και την γεμάτη τεστοστερόνη κορακί αξυρισιά όπως τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία 30 χρόνια τηλε-καριέρας σκισμένου τζην.

Ο συνταξιούχος ΜΜΑ αγριάνθρωπος Randy Couture (μπράβος #1 στο Σηγκαλογικό δράμα TODAY YOU DIE, THE SCORPION KING 2: RISE OF A WARRIOR, THE EXPENDABLES SAGA) είναι εμβόλιμη διασημότητα και δόλωμα στο artwork της αφίσας μιας και δεν εμφανίζεται στην σύγχρονη εποχή, αλλά κάνει ένα εισαγωγικό πέρασμα στα αιματοβαμμένα γεγονότα των πρώτων 10 λεπτών της ταινίας ως Captain Cranston με prop τσιγκελωτό μουστάκι ιππικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.