Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

SNAKE HOTEL (2023)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Charles Solly (MANHUNT). Γυρισμένο στην Βρετανική ύπαιθρο, σε ένα από τα κυριλέ αγροτόσπιτα στα οποία διαδραματίζονται όλες οι περιπέτειες των ταινιών του Scott Jeffrey (ένας από τους παραγωγούς αυτή τη φορά και όχι ο σκηνοθέτης).

Ομάδα έξι καταδικασμένων γυναικών (τις οποίες έχουμε ξαναδεί να ουρλιάζουν σε άλλες παραγωγές του Scott Jeffrey) μεταφέρονται από πρότυπη φυλακή (την μια πλευρά του κυριλέ αγροτόσπιτου) σε ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο (στην άλλη πλευρά του κυριλέ αγροτόσπιτου, η χαρακτηριστική εσωτερική διακόσμηση προδίδει τον χώρο) με μοναδικό σκοπό να παραμείνουν ζωντανές μέχρι την αυγή αποφεύγοντας τα ψηφιακά φίδια/υπερστρατιώτες της ιδιοκτήτριας. Παράλληλα με τις έρπουσες φρικαλεότητες θα πρέπει να διαφύγουν των δολοφονικών ορέξεων του cyborg υπηρέτη ο οποίος σε αντίθεση με τις υπερμεγέθεις φιδούκλες (που έχουν αναπτύξει παλέτα γεύσεων καταναλώνοντας κυρίως θηλυκά) προτιμάει το κωλομπάρεμα ανδρών (μιας και βρισκόμαστε στο 2023 και όταν αναλάβει η Τεχνητή Νοημοσύνη θα είμαστε πορσελάνινες σκλάβες του σεξ των ανδροειδών από την πολύ σόγια).

Η Chrissie Wunna (DINOSAUR HOTEL 1&2, CONJURING THE PLASTIC SURGEON 2, AMITYVILLE SCARECROW 2, JACK AND JILL 3) είναι η Miss Fang. Κόρη επιστήμονα με στρατιωτική στολή από κάποια συνταγματική απολυταρχία χώρας της Νοτιοανατολικής Ασίας. Συνεχίζοντας το έργο του πατέρα της προσπαθεί να δημιουργήσει κρυπτοζωικούς υπερστρατιώτες χρηματοδοτούμενη από μυστικά κονδύλια της Βρετανικής κυβέρνησης. Στην προσπάθεια ανάπτυξης των δυνατοτήτων των δημιουργημάτων της έχει το ελεύθερο να θανατώνει σκιερά βρετανούς πολίτες. Τα "παιδιά" της δεν καταλαβαίνουν από θηλαστική αγάπη και την καταπίνουν ολόκληρη στο ξημέρωμα της καινούργιας μέρας. 

Εύφημη μνεία στην σεξουαλική ένταση της σκηνής που φέρνει στο νου ασιατικό μασατζίδικο. Η Miss Fang απειλεί τις άτυχες κοπέλες από το μικρόφωνο. Η γωνία της κάμερας υπόσχεται happy ending.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.