Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

MEGAFAULT (2009)

Το Syfy παρουσιάζει , η Asylum κάνει την παραγωγή . Οι θεατές μένουν άναυδοι , όπως με κάθε παραγωγή αυτής της απίστευτης εταιρίας , αφού περιμένουν πώς η ταινία θα είναι τόσο γαμάτη , όσο και το εξύφυλλο του dvd ! To ψηφιακό μέγα-ρήγμα που αναφέρει ο τίτλος , είναι !
Απλά τα πράγματα . Αγωνία περισσότερη απ'όση χρειάζεται . Με 1,200,000 δολάρια προυπολογισμό παραγωγής , πόσα ψηφιακά σπίτια μπορείς να κατεδαφίσεις ; Πόσα ψηφιακά αεροπλάνα να ρίξεις ; Τινάζεις άνετα μία χημική τουαλέτα πάντως ...
Τεράστιο ψηφιακό ρήγμα απειλεί όλο τον κόσμο , και μιά μικρή ομάδα ανθρώπων , κάπου στη Αμερική , προσπαθεί να βγάλει μια άκρη μέσα σε όλο τον κακό χαμό . Κι όλα αυτά μέσα στο περιορισμένο χρονικό διάστημα της μίας μέρας , γιατί μετά απο 24 ώρες συνεχόμενου ψηφιακού σεισμού , θα είναι αδύνατο να σωθεί η γή ! Οι στρατιωτικοί ποζάρουν σοβαροί , λόγω της σοβαρής κατάστασης . Γιατί είναι υπεύθυνοι !
Έχουν χάσει τον έλεγχο πολεμικού δορυφόρου με "Τεκτονικό υπερ-Όπλο" (το οποίο μπορεί να αλλάξει και τον καιρό) !
Το περίμενες ;!
Ο Eric La Salle είναι ο Charley "Boomer" Baxter ! Πρώην στρατιωτικός . Τινάζει σήραγγες σε λατομεία και χημικές τουαλέτες . Είναι ο πρώτος που κυνηγιέται απ'το φεσο ρήγμα , και ο τελευταίος που θα το σταματήσει με αυτοθησία και ένα τζίπ γεμάτο εκρηκτικά . Τον θυμάστε απο την κωμωδία του Έντυ Μέρφυ , Πρίγκιπας Της Ζαμούντα ( COMING TO AMERICA ) του 1988 ! Ήταν ο σαχλοκορτάκιας με το γυαλιστερό τιρμποσόν μαλλί , αντίζηλος του πρίγκιπα . Α ναί ,έκανε και τον κυριλέ γιατρό στο ER , απ'το 1994 , μέχρι το 2009 .
Η Brittany Murphy είναι η δόκτωρας Amy Lane . Προσπαθεί να καταλάβει τι φταίει και να βοηθήσει την τοπική κοινότητα και τον κόσμο . Αυτή είναι μία απ'τις τελευταίες ταινίες που εμφανίζεται , μιάς και βρέθηκε νεκρή την ίδια χρονιά απο υπερβολική δόση ναρκωτικών . 10 Οκτωβρίου βγήκε η ταινία , 20 Δεκεμβρίου πέθανε .
Ο Justin Hartley , είναι ο άντρας της δόκτωρ Lane . Φεύγει με αεροπλάνο μαζί με την κόρη τους . Λόγω σεισμού , τα συστήματα ελέγχου δεν λειτουργούν πουθενά , οπότε το αεροπλάνο πέφτει . Την γλυτώνει και αυτός και η κόρη , και περιφέρονται στην ύπαιθρο . Τους κυνηγάει και αυτούς ο σεισμός . Κρεμιέται απο μία κινούμενη νταλίκα , ενώ γύρω του τινάζεται το σύμπαν απ΄το ρήγμα που τους ακολουθεί ! Το'χει ! Είναι ο Green Arrow απ' το SMALLVILLE !
Ο Bruce Davison είναι ο δόκτωρ Mark Rhodes . Μέντορας της δόκτωρ Lane . Ξέρει κάτι παραπάνω . Είναι στο κέντρο επιχειρήσεων του στρατού . Κρίσιμες η ώρες και η ψευτο-αγωνία χτυπάει κόκκινο .  Ήταν ο Γερουσιαστής Kelly στα X-MEN 1 & 2 . Θυμάστε τις ταινίες και την σειρά με τον Χάρυ , τον Μεγαλόποδα , πίσω στην δεκαετία του '90 ; Ήταν ο πατέρας της οικογένειας των ανθρώπων που τον βρίσκουν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.