Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

HELL'S RAIN (2007)

Βρέχει ΚΟΛΑΣΗ ! Η ταιία είναι γνωστή και ώς ANNA'S STORM . Βροχή της κολάσεως , Καταιγίδα της Άννας ...
"Στα χνάρια του DEEP IMPACT" (1998) , αναγράφει περήφανα το οπισθώφυλλο του dvd . Στα μακρινά του χνάρια λέω εγώ , μιάς και το DEEP IMPACT χρειάστηκε 75,000,000 δολάρια για να γίνει (και έβγαλε 180,000,000) . Ενώ το HELL'S RAIN ... Δεν έπαιξε καν στο σίνεμα . Ταινία για τηλεόραση είναι !  Κοστίζουν συνήθως γύρω στα 1,000,000 και κάτι δολάρια . Αλλά άς είναι . Το μπλόγκ στηρίζει Asylum όσο δεν πάει , και ο Θείος Αράχνης , έχει δυνατό αρχείο με αρκετές απ'τις ταινίες της αγαπημένης εταιρίας !
Η δυναμική Δήμαρχος Anna Davenport-Baxter , έρχεται αντιμέτωπη με μιά τεράστια καταστροφή ! Εκατοντάδες ψηφιακοί μετεωρίτες κατευθύνονται πρός την πανέμορφη πόλη της , το Cottonwood του Colorado (έτσι εξηγείται και το Anna's Storm - αλλά δεν εξηγείται η μανία της Asylum να καταστρέφει το Colorado συνέχεια στις ταινίες της - και τα γυρίσματα να γίνονται στον Καναδά) ! Βέβαια , υπάρχει και ένας τεράστιος μέσα στο σμήνος , που όταν χτυπήσει την Γη θα τελειώσουν όλα , αλλά δεν έχει διαστημικούς καουμπόϋδες σε αποστολή αυτοκτονίας αυτή η ταινία (και ευτυχώς δεν σου σπάνε τ'αρχίδια οι Aerosmith) ! ---- κατά περίεργο τρόπο , ο τεράστιος μετεωρίτης , δεν πέφτει ποτέ , παρά τινάζεται στον αέρα ----
Η Sheree J.Wilson , είναι η δήμαρχος Davenport-Baxter . Η Wilson είναι γνωστή απ'τον ρόλο της April Stevens στο DALLAS , αλλά κυρίως απο τον ρόλο της Alex Cahill στο WALKER , TEXAS RANGER ! 9 χρόνια δίπλα στον Chuck Norris , ξέρει πώς να χειριστεί μια κρίση ! Είτε αυτή είναι ανθρώπινη , είτε προέρχεται απ΄το διάστημα ! Η δήμαρχος καταφέρνει να εμψυχώσει την πόλη , αναφέρωντας και ατάκα απ'την βίβλο , στο τοπικό ραδιόφωνο ... Σε 35 λεπτά τελειώνει ο κόσμος , οπότε άς περάσουμε την ώρα που μας μένει όσο καλύτερα μπορούμε - Μέσα στην εκκλησία ! Τραγουδώντας τον εθνικο ύμνο ! (και ΝΑ που φάνηκε η επιροή του Chuck Norris)
-------------------------------------------------------
Το δυστύχημα είναι πώς έβαλα την ταινία κατά τις 10 το βράδυ , και ψιλονυστάζω . Απ'την άλλη πόσο να σε αγχώσουν ψηφιακοί μετεωρίτες για να σε κρατήσουν σε εγρήγορση , σε μία κατά τα άλλα ύσυχη πόλη ; Άσε που πέφτει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ! Οι υπόλοιποι είναι καθ'οδών ! Βλέπεις διάστημα και ψηφιακή γή απροστάτευτη , βλέπεις κατεστραμένους κλειστούς εσωτερικούς χώρους , νοσοκομεία , βλέπεις τους ηθοποιούς να αγωνιούν και να σφαδάζουν απ'το τελεσίδικο της κατάστασης , και στα εξωτερικά γυρίσματα , μόνο που δεν ακούς πουλάκια να κελαϊδούν !
Επίσης η Γη κινείται με 30 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο στο διάστημα . Με το που έπεσε ο πρώτος μετεωρίτης , ο δεύτερος έχει ήδη πέσει στον διάολο , πόσο μάλλον με την διαφορά ωρών που υποτίθεται οτι απειλείται η ίδια πόλη απο το πεισματάτικο σμήνος μετεωριτών ! (Εκτός κι αν κάποια εξωγήινη δύναμη επιτήθεται στην Γή , ρίχνοντας μετεωρίτες στο ίδιο σημειο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.