Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

TITANIC 2 (2010)

H Asylum κατάφερε να βγάλει το απόλυτο σήκουελ . Στην πρώτη ταινία (την οποία και έχω δεί 2 φορές στο σινεμά - και έκλαψα και στις δύο προβολές) , το πλοίο βυθίζεται , και ο πρωτο-χίππης/καταραμένος καλλιτέχνης ΝτιΚάπριο χάνεται στην μαύρη θάλασσα ...
Το γαμάτο θα ήταν να επέστρεφε και ο ΝτιΚάπριο στην συνέχεια , αλλά τα πράγματα αυτή τη φορά είναι διαφορετικά .
Η τέλεια ιδέα : 100 χρόνια μετά το παρθενικό ταξίδι του πρώτου πλοίου (και του άγριου ξεπαρθενιάσματός του απ'το παγόβουνο) , ένα νέο κυριλέ κρουαζιερόπλοιο με το όνομα Τιτανικός ΙΙ , θα ακολουθήσει την αντίστροφή διαδρομή , δηλαδή θα πάει απο Αμερική , Αγγλία (πράγμα το οποίο συνέβηκε και στην πραγματικότητα φέτος) .
Η γκαντεμιά του θαλασσοπόρου όμως θα χτυπήσει ξανά , αφού το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα λιώσει τεράστιο μέρος ψηφιακού παγετώνα , με αποτέλεσμα , ψηφιακό τσουνάμι απ'το πουθενά που τρέχει με 800 μίλια την ώρα (σύν τα διάφορα παρασηρμένα παγόβουνα) , να δημιουργήσει ρήγμα στο ψηφιακό πλοίο , αναγκάζοντας τους επιβάτες και τους θεατές να βιώσουν τον απόλυτο τρόμο για άλλη μια φορά !
Ο Bruce Davison ( MEGAFAULT , X-MEN 1 & 2 ) είναι ο καπετάνιος-δόκτωρας Maine . Τα λευκά μαλλιά δίνουν κύρος σε αυτά που λέει . Έχει στριμωχτεί σε ένα ελικόπτερο και προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση !
H Marie Westbrook είναι η Amy Maine , η καυτή κόρη του κάπτεν-δόκτωρα . Είναι μέσα στο πλοίο του τρόμου . Δίχνει λίγο εσώρουχο κάποια στιγμή , αλλά κυρίως τρέχει να γλυτώσει μαζί με τον ξανθομπάμπουρα Walsh . Παλία ιστορία , αναζεσταμένο ειδήλιο , κτλ ...
Ο Shane Van Dyke είναι ο Hayden Walsh . Είναι κάποιος διάσημος , γιατί όλοι του ζητούν αυτόγραφα και κυκλοφορεί παρέα με τέσσερα γκομενάκια ! Νομίζω πως είναι και ο ιδιοκτήτης του πλοίου . Ο Van Dyke είναι σταθερή αξία στην Asylum , μιάς και έχει εμφανιστεί σε άλλες 4 παραγωγές της εταιρίας . Θα τον δείτε και σε μικρό ρόλο κάπου να περιφέρεται στο CHERNOBIL DIARIES (2012) . Έχει άνετο αέρα σαπουνοπερά (ο σαπουνοπεράς , του σαπουνοπερά - άλλος ένας δόκιμος όρος , που αναφέρεται σε ηθοποιού , κυρίως της τηλεόρασης) .
-------------------------------------------
Προσοχή στην λεπτομέρια :
Έχει δεί κανείς σας Ναύαρχο να του λείπουν 5-6 μπροστινά δόντια !; Ο τύπος που βρήκαν , μοιάζει πιο πολύ για χρήστης κράκ ! Τουλάχιστον μη μιλάς ! Κάνε πως αγχώνεσαι σιωπηλά ... Myles Cranford λέγεται ο ηθοποιός , και δεν υπάρχει χαμογελαστή φωτογραφία του στο ίντερνετ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.