Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

HOUSE AT THE END OF THE STREET (2012)

Η φρεσκοχωρισμένη Sarah και η έφηβη κόρη της Eliza , μετακομίζουν σε μια νέα επαρχιακή πόλη για ένα καινούργιο ξεκίνημα .
Το σπίτι που βρίσκουν είναι ακριβώς όπως το ονειρευόντουσαν . Το μόνο πρόβλημα είναι πως στο ακριβώς επόμενο σπίτι (αυτό στο τέλος του δρόμου) ένα διαταραγμένο κορίτσι είχε δολοφονήσει με σφυριές τους γονείς του 4 χρόνια νωρίτερα ....
Η Elizabeth Shue ( KARATE KID , ADVENTURES IN BABYSITTING , COCTAIL , BACK TO THE FUTURE 2&3 ) είναι η Sarah . Η Elizabeth Shue έχει μεγαλώσει πλέον και μετά το PIRANHA (2010) , της πάει ο ρόλος της σκληρής σαραντάρας (κάτι σαν την Linda Hamilton στο TERMINATOR 2 αλλά χωρίς τα μπράτσα της Madonna) .
H Jennifer Lawrence ( X-MEN:FIRST CLASS , THE HUNGER GAMES ) είναι η Eliza . Ζούσε με την μάνα της και τον ρόκερ πατέρα της κάπου στο Σικάγο . Ήταν σε συγκρότημα και η ίδια . Η μεγαλούπολη δεν τους έκανε καλό όμως και μετά τον χωρισμό πήραν τα βουνά .
Ο Max Thieriot ( JUMPER , MY SOUL TO TAKE ) είναι ο Ryan , o γιος της οικογένειας που ζει στο καταραμένο σπίτι . Οι γείτονες θα το έκαιγαν άνετα άν είχαν την ευκαιρία . Ο Ryan έχει ένα μεγάλο μυστικό : Ζει με την τρελή αδελφή του , η οποία δεν έχει εξαφανιστεί στο δάσος όπως πιστεύουν όλοι . Την κρατάει σε ένα δωματιάκι κάτω απ'το κελάρι του σπιτιού . Εκεί την φροντίζει όπως μπορεί και την ηρεμεί κάνοντάς τις ενέσεις .... Θα γνωρίσει την Eliza και θα ψηθεί κατευθείαν . Το ίδιο και εκείνη . Την αδελφή στην υπόγα δεν την ρώτησε κανείς βέβαια ....
Η Eva Link (στην πρώτη της ταινία) είναι η Carrie Ann , η καθυστερημένη αδελφή του Ryan . Όταν ήταν 13 , έκαναν κούνια , όταν εκείνη έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της . Από τότε άλλαξε τελείως και έγινε επιθετική , μέχρι που σκότωσε τους γονείς της (οικογενειακή λεπτομέρια : Οι γονείς συνήθιζαν να μαστουρώνουν καπνίζοντας κρακ , αν αυτό έχει κάποιο νόημα στην ιστορία της μικρής) . 4 χρόνια μετά , ζει κατω από το έδαφος υπό την εποπτία του αδελφού της . Εκμεταλευόμενη μια απροσεξία του (ξέχασε να κλειδώσει) , βρίσκει έξοδο απ'το δωματιάκι και ξεκινάει ο τρόμος για τους γείτονες ...
Τι να κάνει όμως , δεν φταίει αυτή για την καταστασή της .
Το αποτέλεσμα είναι να ανατραπούν όλα σε μια στιγμή υπερπροσπάθειας του αδελφού να την συγκρατήσει . Κατά λάθος της σπάει τον λαιμό , και αυτό το γεγονός σε συνδιασμό με τη περιέργεια της Eliza θα φτάσουν την ιστορία στον τραγικό επίλογο .
Ο Ryan χρειαζόταν μια οποιαδήποτε αδελφή στο υπόγειο . Και την "έβρισκε" κάθε φορά που του ξέφευγε , αφού η κανονική του αδελφή είχε πεθάνει εκείνη την μέρα στη κούνια !
------------------------------------------------------
Γονείς , μη καπνίζετε κράκ γιατί τρελένονται τα παιδία σας !
Επίσης , άν είναι αγοράκια , μη τους φοράτε φουστάνια γιατί κάποια στιγμή θα τους γυρίσουν τα μυαλά ανάποδα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.