Τρίτη 30 Απριλίου 2013

THE SHRINE (2010)


Ο σκηνοθέτης του JACK BROOKS:MONSTER SLAYER (2007) , Jon Knautz επιστρέφει με δυνατό μεταφυσικό τρόμο .
Μια ομάδα 3 δημοσιογράφων έχουν την φαεινή ιδέα να ασχοληθούν με τις πρακτικές μιας Ανατολικο-Ευρωπαϊκής αίρεσης , η οποία φαίνεται να εξασκεί την ανθρωποθυσία (και το "φαίνεται" , ξεκαθαρίζει στα τελευταία λεπτά της ταινίας) .
Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το αναμενόμενο , αφού η ομάδα ταξιδεύει σε ένα απομακρισμένο χωριό της Αλβανίας για να ρίξουν άπλετο φως στην πρόσφατη εξαφάνιση ενός ταξιδιώτη και καταλήγουν να είναι τα επόμενα θύματα που θα εξευμενίσουν τον Σλάβο παγάνα θεό .
Η Cindy Sampson ( LEXX , SWAMP DEVIL , SUPERNATURAL ) είναι η Carmen . Έχει βαρεθεί τα ρεπορταζ της εφημερίδας της . Περιμένει να κάνει το μεγάλο μπαμ με μια δυνατή ιστόρια και αποφασίζει να ερευνήσει την πρόσφατη εξαφάνιση ενός Αμερικάνου τουρίστα που χάθηκε σε μια περιοχή της Αλβανίας που φημίζεται για το ποσοστό εξαφανίσεων , κρυφά από τον αρχισυντάκτη της .
Ο Aaaron Ashmore ( SMALLVILLE , WAREHOUSE 13 ) , είναι ο Marcus , φίλος της Carmen και φωτογράφος . Η Carmen του προτείνει να ταξιδέψει μαζί του στην Ανατολική Ευρώπη , ώστε να αναθερμάνουν την σχέση τους (και να τραβήξει και καμιά καλή φωτογραφία) . Είναι ο μόνος που επιστρέφει στο σπίτι του ...
Η Meghan Heffern ( THE FOG ) είναι η Sara , συνάδελφος της Carmen απ'την εφημερίδα . Είναι και αυτή μαζί , αλλά κουμάντο κάνει η Carmen . Είναι η πρώτη που θα νιώσει τον εξαγνισμό , καθώς θα της καρφώνουν μια μεταλλική μάσκα στα μούτρα (βλέπε φωτό) .
-------------------------------------------------------------------
Δυνατή ανατροπή και εντυπωσιακά αιματοβαμμένα ειδικά εφέ (όπως πρέπει δηλαδή) , καθώς η σατανική ομίχλη που καλύπτει μια δασική έκταση κοντά στο εν λόγω χωριό , είναι ο λόγος που οι πιστοί της "χριστιανικής" εκκλησίας εξολοθρεύουν όλους όσους έχουν την ατυχία να περάσουν μέσα από αυτή .
Λάβετε Φάγετε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.