Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

SORORITY PARTY MASSACRE (2013)

τον δολοφόνο δεν τον ξαναβλέπουμε επι το έργον ...
οξύ στα μούτρα ...
... και υπάρχουν πολλά ευχάριστα μούτρα για επιλογή ..
όταν οι μέλισσες παίρνουν τον έλεγχο ..
εγκαύματα 3ου βαθμού
κλασικό τσεκούρεμα ...
κλασικός Ron Jeremy

Κολεγιακή κωμωδία τρόμου νέας γενιάς που σταδιακά χάνει τον δρόμο της .
Έχει όλα τα χαρακτηριστικά και των δύο ειδών με περισσότερη ροπή προς την κλασο-κωμωδία με εφήβους , αλλά ευτυχώς τα σφριγηλά γκομενάκια που ξεπαστρεύονται με τους γνωστούς τρόπους το κάνουν εν μέρη ένα κλασικό κομμάτι b-νεο-τρόμου ... Παρόλα αυτά , με το ένα πόδι εδώ και το άλλο εκεί , το αποτέλεσμα είναι η ισορροπία να τείνει προς τον χαβαλέ κάπου στην πορεία .
Μια κολεγιακή αδελφότητα , 7 λαχταριστά γκομενάκια (που δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περαιτέρω πέρα από το γεγονός ότι είναι λαχταριστά γκομενάκια) , μια αποκομμένη περιοχή , πολλοί ύποπτοι μανιακοί δολοφόνοι !
O Thomas Downey (σταθερός ηθοποιός σε ταινίες της Asylum) είναι ο Ντετέκτιβ Watts . Έχει θέματα συμπεριφοράς και μερικές φορές η υπερβία που ασκεί στους γύρω του τον κάνουν να χάνει το δίκιο του .
Ο Kevin Sorbo (ο τηλεοπτικός Ηρακλής για όσους ζούσαν κάτω από μια πέτρα κατά την διάρκεια της δεκαετίας του '90) , είναι ο Captain Fanning , αρχηγός του αστυνομικού τμήματος που δουλεύει ο Detective Watts . Τον στέλνει να διαλευκάνει μια χαλαρή υπόθεση εξαφάνισης σε ένα κοντινό παραθαλάσσιο θέρετρο/μέγαρο για αδελφότητα φοιτητριών , μπας και ξενερώσει λίγο και ηρεμήσει (και ο Watts και ο ίδιος) .
H Leslie Easterbrook (η χυμώδης Callahan από την Μεγάλη Των Μπάτσων Σχολή , και προσωπική αφέντρα των ονείρων μου προς το τέλος της δεκαετίας του '80) , είναι η διευθύντρια της Κολεγιακής Αδελφότητας ΣΦΠ , Stella . Θα διαλέξει σταδιακά μια από τις 7 κοπέλες που φιλοξενούνται στο μέγαρο , αλλά έχει πόλλα σκοτεινά μυστικά .
O Richard Moll ( NIGHT COURT , THE SWORD AND THE SORCERER , HOUSE , SPIDERS 2 ) είναι ο Krieger , ο γραφικός βαρκάρης της περιοχής . Περνάει κόσμο απ'την μία μεριά του κόλπου στην άλλη .
O Ron Jeremy είναι ο Ντετέκτιβ Rico Depinto . Αν απομονώναμε τον Jeremy με τα κορίτσια της ταινίας , η ιστορία θα έπαιρνε μια διασκεδαστικότερη τροπή ...
O Ed O'Ross ( FULL METAL JACKET , LETHAL WEAPON , RED HEAT , UNIVERSAL SOLDIER ) είναι ο αλκοολικός Σερίφης Lumpkin .
Ο Louis Mandylor (αδελφός του Κώστας) , είναι ο δήμαρχος της τοπικής κοινότητας .
Ο Keith Compton (φωνή του Kelvin στο BALDUR'S GATE 2είναι ο Aggo , ο αλλήθωρος ημίτρελος επιστάτης του μεγάρου που συμβαίνουν οι φόνοι ... Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται όμως .
---------------------------------------------------------------
Οι φάτσες άλλων εποχών ξυπνούν μια ζεστή θαλπωρή , αλλά δεν δημιουργούν την χαρακτηριστική ατμόσφαιρα ενός χιλιο-παιγμένου στυλιζαρισμένου είδους . Η Scream εισαγωγή με τον δολοφόνο να τρομοκρατεί μέσω τηλεφώνου ήταν υποθέτω κλείσιμο του ματιού , που αν κατάφερνε να κρατήσει το ίδιο ύφος και στο υπόλοιπο της ατμόσφαιρας της ταινίας θα την έκανε άλλη μια slasher απόπειρα που πήγε άπατη ... Η υπερβάλουσα πρόσμιξη κωμικών στιγμών κάνει την ταινία απλά περίεργη . Γελάμε ; Τρέχουμε ; Γελάμε τρέχοντας ;
Τα στοιχεία στρέφουν όπως πάντα τις υποψίες προς όλες τις κατευθύνσεις , αλλά όταν μαζεύονται περισσότεροι από ένας δολοφόνοι , αργεί να ξημερώσει (και είναι πολλοί οι τρελοί) ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.